Egy fórum mind fölött...

  • Írta: InGen
  • 2004. április 8.
  • Hír
Link másolása

GK - Minden kedves régi-új látogató figyelmét szeretném felhívni az igen jó kis fórumunkra, ahová betévedve elmondhatjátok véleményeteket az egyes játékokról, hardverekről, filmekről, zenéről, és tulajdonképpen minden témáról, ami csak egy kicsit, vagy egyáltalán nem kapcsolódik a számítástechnika világához. Véleményezhetitek az oldalra kikerült cikkeket és híreket,  megírhatjátok, hogy jelenleg hogy tetszik nektek az oldal, milyen változásokat szeretnétek látni, satöbbi, a GK csapat áll a rendelkezésetekre.

Elérhető a felső menüből, vagy pedig ide kattintva.

Regisztráció: ahhoz, hogy bármit tehess a fórumban, először is regisztrálnod kell magad. Erre azért van szükség, mert minden egyes felhasználó saját adatokkal és a hozzászólásnál megjelenített avatarral rendelkezik.

Bejelentkezés: miután regisztráltad magad, már csak be kell jelentkezned, hogy ha pedig bekapcsolva hagyod az automata bejelentkezést, akko többé már ezzel sem kell foglalkoznod

És ha már így itt leledzek ebben a kis szerkesztőabalkban, akkor leírnék pár szabályt, melyet érdemes mindenkinek megfogadni, legyen akár őstag, vagy újonc a fórumok világában.

ÁLTALÁNOS

  • A fórumon moderátorok tevékenykednek, akik a felhőtlen fórumozás lovagjaiként igyekeznek rendet tartani.

  • Tehát kerülendőek a hozzászólásokban a vulgáris megnyilvánulások

  • Kerülendő a floodolás, vagyis egy hozzászólás többszöri beírása, és a céltalanul hosszú szövegek bemásolása. Ezen felül a céltalan és üres hozzászólások, valamint a rövid, egyszavas megnyilvánulások sem támogatottak.

  • Tilos bármilyen jogszabályt sértő, vagy annak megsértésére buzdító hozzászólás publikálása, így hát ha lehetséges a wareztémát inkább privátban intézzétek ;-)

  • Kerüld a FLAME-t, vagyis az észérvek nélküli, értelmetlen és túlfűtött hozzászólásokat, de ez mindenre igaz. Számolj el háromig, mielőtt elküldöd az üzenetet.

TÉMA NYITÁSA

  • Egy új téma megnyitása előtt nézzetek körül a fórumon, hátha valaki már nyitott ilyen, vagy ehhez hasonló topicot, ahol ugyanúgy meg lehet beszélni a témát.

  • Kerüljétek a semmiről nem szóló, értelmetlen témák megnyitását, hogyha

  • A téma neve nem lehet vulgáris, vagy obszcén

  • A topic nevét ügyesen válaszd meg, lényegre törő legyen, és kerüld az általános neveket.

HIBÁK ÉS JAVASLATOK

  • Semmi sem tökéletes, a GK mesterséges intelligenciája meg főleg nem az ;-) de Szabi, mindenki kedvenc programozója szeret a kódok között ugrálni, és a hibákat kijavítani, úgyhogy az erre kirendelt topicban nyugodtan megmondhatjátok a véleményeteket

  • A fórum használatának alapja, hogy szerettek engem (InGen). Enélkül még az univerzum sem működne.
6.
6.
bakonyi1994
mert de mind egy tegnap rá jöttem
5.
5.
bakonyi1994
csá tok valaki tudja hogy hova kell berakni a leszedet pályákat a battlefield 2 special force ban?
4.
4.
InGen
majd megrugdossuk szabbyt :)
3.
3.
badguy
"...az erre kirendelt topicban nyugodtan megmondhatjátok a véleményeteket" ...úgysem történik semmi. :/
2.
2.
InGen
Szerintem 12 és felet elég ha hoz mindenki... :)
1.
1.
Ford Fairlane
Szerintem ezeket a szabalyokat mashol is fel kellene tuntetni, mert innen egy nap alatt elsullyed, es mas is ugy megszegi majd oket, ahogy en tettem, hiaba vagyok a lap egyik szerkesztoje, a nep ki is utalt pikkpakk a forumbol. :) Ja, es ha mar forumozokat toborzunk: 'Mindenki hozzon meg 13 embert!'... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...