Kevin Feige Star Wars-filmet készít

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter jelentette, a Walt Disney Studios társelnöke, Alan Horn pedig később megerősítette, hogy a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige a messzi-messzi galaxisban is szerencsét próbál.

 A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Kevin Feige is csatlakozik a messzi-messzi galaxis stábjához és mint producer, Kathleen Kennedyvel karöltve egyengetik tovább a franchise-t.

A hírt később Alan Horn, a Walt Disney Studios társelnöke is megerősítette, aki nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon izgatottak Kathleen Kennedy és a Lucasfilm csapatánál készülő filmek miatt, így nem csak az új Star Wars-filmeket, de az Indiana Jones folytatását és a Children of Blood and Bone-t is komoly figyelem övezi. Miután lezárul a Skywalker-saga, Kennedy egy új érát szeretne nyitni a Star Wars-univerzumban, Kevin Feige pedig mint az egyik legnagyobb rajongó, tökéletes segítség lesz majd a csapat számára.

A THR arról is beszámolt, hogy Feige állítólag már egyeztetett is egy ismert sztárral, ugyanis lenne számára egy különleges szerepe a készülő Star Wars-filmjében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...