11 percig mozog a Sniper: Ghost Warrior Contracts

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
A CI Games egy új gameplay felvétellel lepte meg a rajongókat, melyen a 2019-es Gamescom során bemutatott demót vehetjük górcső alá. A Kolchak kikötő az eddigiek alapján igazi mesterlövész-paradicsomnak tűnik.

A fejlesztők ígérete szerint a Contracts grafikus motorján eszközölt újítások miatt drasztikusan csökkennek majd a töltési idők, stabilabb lesz az fps-ünk, miközben a környezet továbbra is részletgazdag és látványos pillanatokat rejt majd magában a mesterlövészek számára.

Az öt különböző éghajlatú régióban játszódó alkotás egyik legnagyobb dobása a Dynamic Reticle System lesz, mely a kilőtt golyók számára olyan ballisztikai sajátosságokat is számításba fog venni, mint az adott helyszín légnyomása és páratartalma.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts november 22-én jelenik meg PC-n,  PlayStation 4-en és Xbox One-on.

7.
7.
kryszisz
#5: Később patchekkel ezt ha jól tudom javították, addig konkrétan egy bokorban sunyulva is kiszúrtak, ami azért elég illúzióromboló volt, tekintve hogy ez egy jobbára lopakodós cím:D De egyetértek amúgy, már az első rész is sokkal jobb volt, mint amilyen a Sniper Elite valaha is lesz, máig nem értem, hogy ért az meg 4 részt:D
6.
6.
joshfeed
Én még a Ghost Warrior 1-el gyíkoskodok, de ezek a csípás stuffok mindig is adták :D
5.
5.
crytek
#4: Az első részben volt csak ez nagyon látványos.Sokszor agybajt kaptam tőle..
A többi már elég faja.
4.
4.
#1: Nekem sosem volt bajom a látványával, a játékmenettel annál inkább...az utolsóval nem játszottam, de előtte 800 méterről lelőttem valakit hangtompítóval, az ellen pedig kispisztollyal pontosan oda lőtt ahol én voltam, atomszemük volt vagy nem tudom...
1.
1.
kastorhun
Meglehet kövezni, de nekem ez tetszik, oké a grafika nem valami nagy szám, de a gameplay egész jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...