Vietnamban nyitott stúdiót a Ubisoft

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 27.
  • Biznisz
Link másolása
Da Nang városában nyit új irodát a francia kiadó. A Ubisoft közleménye szerint a vietnami csapat kisebb kaliberű, mobil-, illetve a közösségi oldalak platformjaira szánt játékokkal foglalkozik majd.

Újabb csomóponttal bővült a Ubisoft nemzetközi stúdióhálózata. Ezúttal a Távol-Keleten, Vietnam egyik legnagyobb kikötővárosában toboroznak a körülbelül 100 főt foglalkoztató irodába. A Da Nang-i stúdió azonban nem a vállalat legnagyobb, tripla-A-s címeivel foglalkozik majd - ehelyett a közösségi média oldalaira, illetve mobilkészülékekre fejlesztenek majd.

A Ubisoft egyelőre nem részletezte, hogy mivel készülnek a közösségi portálok meghódítására, illetve abban sem lehetünk biztosak, hogy pontosan melyik oldalakat, illetve alkalmazásokat célozták meg. Ha tippelnünk kéne, először a Facebook, illetve a SnapChat jutna eszünkbe, hiszen itt találkozhatunk jelenleg is HTML5-játékokkal.

A mobiljátékok terén nincs sok okunk a találgatásra, hiszen eddig is sejthettük, hogy a Ubisoft szívesen nyitna ebbe az irányba is. Gondoljunk csak az idei E3-on bejelentett Tom Clancy's Elite Squadra, amely az apró képernyőkön venné egy kalap alá a népszerű katonai játékok hőseit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...