Megvan az Obi-Wan Kenobi-sorozat rendezője

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Disney elégedett a The Mandalorian alakulásával, hiszen innen választották ki az Obi-Wan Kenobira fókuszáló tévésorozat direktorát is. Deborah Chow kapta a megtisztelő (és jövedelmező) feladatot.

Mindenképp jó előjel, hogy a Disney látszólag már most sikernek könyvelte el a hamarosan Disney+-ra kerülő The Mandaloriant, hiszen hazai pályán maradva, a sorozat rendezői közül válogattak a Kenobi-sorozathoz is. Szokás persze, hogy az efféle produkciók epizódjai felett több különböző direktor bábáskodik - így például a Klónok háborújáért felelős Dave Filoni és a Thor: Ragnarököt vezető Taika Waititi is részt vesz a fejvadászról szóló széria produkciójában.

Deborah Chow egyébként két epizódot kapott a The Mandalorian első évadában, ezek pedig valószínűleg olyan jól sikerültek, hogy ő állhat az Obi-Wan Kenobi életét bemutató sorozat élén is. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm feje így szólt a rendezőnővel kapcsolatban: "Mindenképpen egy olyan rendezőt kerestünk, aki képes bemutatni Obi-Wan csendes elkötelezettségét és az őt ölelő misztikumot, mégpedig úgy, hogy az tökéletesen illeszkedjen a Star Wars-sagához. [Chow] fenomenális munkát végzett a The Mandalorian karaktereivel, így biztos vagyok benne, hogy ő a megfelelő rendező ehhez a történethez."

Az egyelőre cím nélküli Kenobi-sorozat forgatása 2020-ban kezdődik, 2021-ben pedig már a most ősszel induló Disney+ kínálatát erősítheti. A történet nyolc évvel követi a Sith-ek bosszúja eseményeit, a főszerepben pedig nem más, mint az előzménytrilógia sztárja, Ewan McGregor áll majd.

7.
7.
delphijos
”Ewan McGragor” Persze, csak az nem hibázik aki nem csinál semmit, de azért el lehetne olvasni a cikkeket publikálás előtt....
6.
6.
kirschakos
#4: Engem és még sok más rajongót.
5.
5.
manderel
#4: Nekem speciel messze a legszimpatikusabb karakter a Star Wars filmes univerzumában, az összes eddig megjelent filmet beleértve. Úgyhogy engem érdekel.
A filmeken kívüli Star Wars univerzumot nem ismer.
4.
4.
KőbányaKispest
De miért róla kell? Nincs nála elég ezerszer izgalmasabb karakter az univerzumba komolyan? Ki a szart érdekel Kenobi
3.
3.
Grabowsky30+
"hogy az tökéletesen illeszkedjen a Star Wars sagához" ezzel nagyon régóta nem foglalkozik senki! :D
1.
1.
Obi Wan Kenobi
I have a bad feeling about this..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...