GoldenEye 25 - befutott az első gameplay

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb lépcsőfokkal kerültünk közelebb a legendás GoldenEye 007 rajongói készítésű remake-jének megjelenéséhez, melyet a fejlesztés során először végre akció közben is megtekinthetünk.

Ugyan a játékmenet terén olyan hatalmas ugrásra nem érdemes számítani az eredeti alkotáshoz képest, ám az Unreal Engine 4-nek hála a látvány sokat változott 1997 óta. Persze a varázslatnak ára van, a készítményre még bőven ráfér némi optimalizáció, hiszen a bemutatott Silo pálya stabil futtatásához egy Core i7-8700-at kellett bevetniük a fejlesztőknek egy GTX 1080 és 32 GB RAM társaságában.

A GoldenEye 25 névre keresztelt projekt a tervek szerint 2022 augusztusában rajtol majd el PC-n.

8.
8.
Punker
Anno PS2-n Everything or nothing és a russian with love nagyon jók voltak Kár, hogy Roger Moore-al nem csináltak játékot.
7.
7.
semike
#6: Az egy nagyon jó játék!!!Ajánlom!
6.
6.
Macifasz
#4: Na, akkor a JB fanságomnak megfelelő lesz. :-) Mondjuk van egy, amit nagyon szívesen kipróbálnék, mégpedig a Everything or Nothing-ra keresztelt játékot, amiből nézegettem videókat a neten és eléggé tetszett, amit láttam. Csak sajna PS2-re jelent meg, PC-re nem. :-(
5.
5.
Slik
kivancsi vagyok mikor allnak rajuk es allitjak le a fejlesztest
4.
4.
Darksiders84
#3: Szerintem ne várj sokat tőle mert szintén egynek elmegy kategóriás semmi extra nincs benne síma fps ami mai szemmel viszont már igen gyenge csak JB rajongóknak ajánlott. Azt nem tudom hogy ez a Rare csapat ha jól emlékszem utána átált a mesés címekre vagy otthagyták és máshol gyártották tovább az fps műfajt.
3.
3.
Macifasz
Ez nekem annak idején kimaradt, így nagyon várom, mert kb. a Nightfire óta nem játszottam jó 007-es játékkal PC-n. Mondjuk nem is készült olyan sok. :-D A Blood Stone mondjuk nem volt rossz, de csak ilyen "egynek elmegy" szinten.
2.
2.
Darksiders84
Kb 20 éve játszottam nagyon meghatározó cím volt főleg fps vonalon meg amúgyis akkoriban hihetetlen jó volt nagy élmény gyerekként. Ki lehetett lőni a világítást az űveget a golyónak nyoma volt a falon és a katonák unalmukban legyet hesegettek vagy a töküket vakarták több mint 20 éve. Ma már semmi csak egy régi JB fps.
1.
1.
Stranger
Attól még, hogy ilyen gépe van nem az lesz a gépigény. Mint amikor E3-on berakják a játékokat RTX TitanXY alá és mindenki befosik hogy na most ez lesz a gépigény... Érdekes logika. Indiedb-n is írja hogy nem tudja milyen gép kell majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...