Íme, a Ubisoft eredményei számszerűsítve

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 30.
  • Biznisz
Link másolása
A francia kiadó legutóbbi beszámolójából kiderült, hogy a jelentősebb szériáik kapcsán pillanatnyilag milyen eladási mutatókkal rendelkeznek. Úgy fest, hogy a vállalat legnépszerűbb címe kimagaslóan az Assassin’s Creed-franchise.

Sőt, nem csak a konkrét eladási számokról, hanem még néhány érdekes statisztikáról is lerántotta a vállalat a leplet. Ezek szerint az Assassin’s Creed-játékokból 95 millió különböző játékos eddig valamivel több mint 140 millió példányt vásárolt meg, amivel könnyűszerrel a Ubisoft legnépszerűbb címévé lépett elő.

Hasonlóan népszerű a Just Dance is, melyből eddig összesen 70 millió példányt adtak el, amit közel 120 millió játékost hozott ritmusba. Ők 2,5 milliárd számot végigtáncolva közel 80 milliárd kalóriát égettek el.

A Far Cry-széria jelenleg 50 millió eladott példány környékén tanyázik, amit a Watch Dogs 36 milliója követ. A Splinter Cell picit lemaradva 30 milliós eredményt ért el, a The Crew 21 milliót, a The Division-játékok pedig 20 milliót - utóbbi ezzel a Ubisoft leggyorsabban növekvő új franchise-zává nőtte ki magát.

A Ghost Reconból 2001 óta eddig 30 millió példány talált gazdára, ebből 10 millió pedig a Wildlandsnek tudható be. A For Honor 21, a Rabbids pedig 20 millió játékoshoz ért el. A kiadó egyik legérdekesebb szériája a Rayman, mely eddig több mint 40 játékot élt meg húsznál is több különböző platformon.

9.
9.
adamsfamily
#1: Minden évben megfogadom,hogy nem veszek soha többet Assassin's Creed-et,de valahogy mindig sikerül szembe köpnöm magam.Az Ubi legnagyobb gondja,hogy túl sokat hasznosít újra és ugyanabból az x névből él.
Annyira nem rosszak a játékaik,de nincs bennük túl sok változatosság.
Az ügyfélszolgálatuk viszont értékelhetetlen.
Számomra a 2 legjobb Ubisoft játék még mindig a Prince of Persia WW és az AC brotherhood.
7.
7.
FrankBlack
#6: Csak annyi különbséggel, hogy én azokhoz nem szoktam ilyet odaböfögni
4.
4.
kryszisz
#1: Nyugi, nem vagy egyedül, múlt héten 3 nap alatt 34 órát pakoltam Division 2-be, szerintem ez mindent elárul:D
2.
2.
godach
#1: Nem vagy az. Én is imádom őket. És sokan vagyunk ezzel. Mondjuk én nem úgí hívom magunkat, hogy "igénytelen, hülye" hanem hogy célközönség és vásárló :D
1.
1.
FrankBlack
Szép eredmények. Tudom, hogy még mindig divat az ubit fikázni, és azokat is, akik szeretik, a játékaikat, de nem érdekel. Nekem akkor is a kedvenc kiadóm. Az ő játékaikkal játszom a legtöbbet, a kedvenceim főleg ubi címek. Lehet hogy a sok fikázó szerint akkor igénytelen, hülye vagyok, de leszarom. Ez van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...