Train Your Brain - mozgassuk meg a tekervényeket!

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo Switchen folytatódik a Brain Age-franchise, a Japánban igen népszerű játékkollekció, ami matematikai és logikai feladatokkal edzi meg a kicsik és nagyok agytekervényeit egyaránt.

A Dr. Kawashima-féle Brain Age-játékok (amelyek Brain Training névvel kerültek a PAL-os régiókba) hatalmas népszerűségnek örvendenek Japánban - itt volt hát az ideje, hogy a Nintendo DS-en megfogant széria Switchen is tiszteletét tegye. A Nintendo bejelentette a szép kurta című Train Your Brain: Nintendo Switch Training for Adults folytatást, amely matematikai és logikai feladványokkal látja el a kicsiket és nagyokat.

A játék érdekessége, hogy a hardver olyan funkcióit is kihasználja majd, amelyek többnyire teljesen kiaknázatlanok maradtak. A Joy-Conok infrakamerájával néhány játék során az ujjainkkal is számolhatunk, más feladványok során pedig állított helyzetben tartva irkálhatunk a készülék érintőképernyőjére - ehhez a Nintendo egy vadiúj tollat is piacra dob a játék megjelenésekor, amit a dobozos változattal egybecsomagolva is megvásárolhatunk.

A játék egyelőre csak Japánban kapott megjelenési dátumot (itt december 27-én várható a launch), de valószínű, hogy előbb-utóbb nyugatra is ellátogat a különös minijáték-gyűjtemény.

1.
1.
zozo76hun
kivancsi vagyok milyen vastagon fog majd a nintendo ceruzaja az arat tekintve. ezert a ... na, ezert. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...