HWSW: Visszanyúl az iPhone 4 dizájnjához az Apple

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
Az iPhone 4 formaterve inspirálja az Apple 2020-as készülékeinek tervezését. A jövő szeptemberre datált okostelefonok a szögletes dizájn mellett több számottevő változást is hozhatnak - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Számottevően átrajzolhatja a jövő őszre várt iPhone-ok formatervét az Apple. Az okostelefonos ellátási láncokkal foglalkozó piaci elemző, Ming-Chi Kuo állítja, a cupertinói vállalat 2020-as zászlóshajója (vagy zászlóshajói) az iPhone 4-éhez hasonló, szögletes formatervet kaphat. Kuo szerint nem ez lesz a készülék külsejét érintő egyetlen változás, a jellemzően jól értesült szakember szerint ugyanis a készülékek képátlója is változik. Kuo korábbi szivárogtatásai alapján a kijelző alatt is bőven akadnak majd fejlesztések, az 5G modem mellett az ujjlenyomat-olvasó is megjelenhet.

Az Apple borítékolhatóan csak a főbb formajegyekért nyúl vissza 2010-ben megjelent termékéhez, amely az iPhone 6 óta alkalmazott lekerekített, szappanforma helyett egy szögletes készülékdizájnt eredményezhet. Kuo szerint a korábbi készülékkel ellentétben az iPhone 12 (vagy bárhogyan is nevezzék majd) esetében a kijelző, illetve az azt védő üvegborítás szélét lekerekíti majd az Apple, valahogy úgy, ahogy az aktuális készülékeknél is látható. Mindmáig sokan gondolják, hogy az iPhone 4-gyel bemutatott (majd pedig az iPhone 5-tel továbbvitt) markánsabb, elegáns készülékház az Apple és Jony Ive legjobban sikerült alkotása, így vélhetően kedvező fogadtatásban részesülne a nosztalgikus formaterv. A cupertinói vállalat egyébként már a tavaly bemutatott iPad Próval elindult ebbe az irányba, a 2018-as modellek széleit szögletesre szabta a tervezőcsapat.

Érdekel, hogy milyen változásokat hozhatnak még az új iPhone-ok? Irány a HWSW!

24.
24.
O1G3c1
#23: Érvek, te nyomorult? Az nem érv hogy m indent tagadsz, aztán a másikra okádsz újra. Kretén vagy te, nem más. Egy látens meleg, antiszemita pöcs.
23.
23.
Ooorky
#22: Nekem legalább vannak érveim drágám, nem fogom a hisztis kis egódat tovább fényezni azzal, hogy emberszámba veszlek.
22.
22.
szinkron
#19: Kifogytál at érvekből? :-D
21.
21.
dracox
Egy moderátor nagyon el kellene, mert szánalom ami itt megy...
19.
19.
Ooorky
#18: Cuki az erőlködésed.
18.
18.
szinkron
#16: Egy a kirekesztést - állítása szerint - saját családja történetén keresztül elszenvedő homofób ember, az tényleg egyedi eset, mivel köztudott, hogy a homoszexuálisokat éppen úgy koncentrációs táborokba vitték és megölték a nácik, mint a zsidókat vagy a cigányokat. Vagy ők talán megérdemelték? Első blikkre személyiségzavarosnak mondanálak, de nem vagyok pszichológus (és toleráns sem vagyok pl. a nácikkal).
14.
14.
szinkron
#11: ó, egy művelt náci, be ne szarjak. Leírom a szót, ami téged érdekel: KONTEXTUS. De legalább azt beismerted, hogy homofób vagy. Fejlődés! DE, ha leírod, hogy tiszteled és egyenrangúnak tartod zsidó honfitársaidat, kiegyezek egy döntetlenben. Szevasz!
13.
13.
Slik
az 5 tenyleg gyonyoru volt
most xs maxom van es tenyleg minden masodik telefon igy nez ki
11.
11.
Ooorky
#10: Mit tagadtam?
Maximum te vagy tanulatlan.
Pedig annyit kellene tenned, hogy beírod google-be, hogy "Zsidó autonóm terület" és kidobná a magyar wikipédia linkjét, ahol pl. láthatnád a zászlajukat amit a ratyimozgalom lenyúlt.
Ja és ez maximum homofóbia, semmi köze a nemzeti szocializmushoz, amiről ti azt se tudjátok micsoda.
10.
10.
szinkron
#9: tipikus szobanáci, ha rajtakapják rögtön tagad.
9.
9.
Ooorky
#7: Azért kell moderátor mert leírtam egy országrész nevét?
Szomszédot meg feljelentett pedofiliáért, mert levetkőzteti a gyerekeit fürdetéshez?
8.
8.
Heldengeist
A 4-esek és 5-ösök dizájnja tényleg szép volt. A 6-tól kezdve olyan unalmas tökegyforma kopott szappan dizájnt használtak, hogy ránézésre, ha a logó nem látszott, meg sem lehetett mondani, hogy most akkor az Huawei vagy Samsung.

Ez volt az egyik oka (sok egyéb mellett), hogy 7 Plus-ról szexi fekete-réz Nokia 7 Plus-ra váltottam.
https://static.turbosquid.com/Preview/001266/065/VP/_D.jpg
7.
7.
szinkron
#5: na! buzizás, zsidózás egy kommentben? Gyönyörű! A moderátorok meg gondolom alszanak.
6.
6.
kryszisz
#5: Na ez most made my day:D
2.
2.
strike19
Nekem is a régi Iphone 4 tetszik a legjobban,
Ja meg a régi Mac Mini.
Macbook-ba is tök gáz lett hogy most már nem világít a apple logó.
Abból eltudnék képzelni egy szívárványosat. Nem azért mert LMBT hívő vagyok vagy szimpatizáok velük.
De volt olyan korszaka az apple amikor azt használta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...