Ghost Recon: Breakpoint - mikrotranzakciós matiné

  • Írta: szlav
  • 2019. október 4.
  • Hír
Link másolása
Megjelent a Ghost Recon: Breakpoint, de nem volt teljesen őszinte a játékosok mosolya, amikor az első napokban szétnéztek a prémiumvalutás üzletben. A Ubisoft szerencsére gyorsan reagált a pay-to-wint kiáltók aggodalmaira.

Az Ultimate Edition előrendelői már október 1-jén, a többiek pedig ma kezdték a Ghost Recon: Breakpoint túráját. A nyílt világú katonai shooter jócskán átalakult a Wildlands óta, hiszen itt egy igen terjedelmes szintrendszert kapunk, ahol a karakterünk mellett a fegyvereink és felszereléseink is komolyan eltérő statisztikákkal rendelkeznek, leginkább a The Division felépítéséhez hasonlóan.

Mivel a fejlődés és az igazán kemény fegyverek összerakása komoly idővel és munkával jár, hamar kicsapta a biztosítékot a rajongók között az, amit a játék online boltjában láttak. Az egyszerű skinek és egyéb kozmetikai darabok mellett ugyanis már a hivatalos megjelenés előtt találkozhattunk úgynevezett Time-Saver itemekkel.

Ezek a valódi pénzzel megvásárolható csomagok lehetnek képességpontok, XP-boosterek, fegyver-kiegészítőcsomagok, vagy a fogyóeszközök alapanyagai is. Mondanunk sem kell, hogy ezek komoly előnyhöz juttathatják azokat, akik hajlandók egy kicsit tágabbra nyitni a pénztárcát - szerencsére a Ubisoft reagált a felháborodásra és gyorsan eltávolította a szóban forgó csomagokat.

"Tisztában vagyunk vele, hogy október 1-jén, a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint korai hozzáféréses fázisa alatt néhány Time-Saver csomag megvásárolható volt az online üzletünkben" - olvasható a Ubisoft fórumos üzenetében. "Ez hiba volt a mi részünkről, nem ez volt a tervünk. Ezek a csomagok azért készültek, hogy a játékhoz később csatlakozók, ha úgy tartja kedvük, könnyebben felzárkózhassanak a többiekhez, s így ők is élvezhessék a kooperatív játékot és a végjáték kihívásait. Ezeket a haladást felgyorsító csomagokat egyelőre eltávolítottuk az online boltból."

A Ghost Recon: Breakpoint PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg.

9.
9.
user101
Nem úgy van, hogy a pvp-be saját gear-el mész be ? Mert akkor ez elég durva!
6.
6.
Macifasz
#1: Megoldottam. Megnyitom a Feladatkezelőt és rámegyek a Szolgáltatások fülre. Ráállok a BEService-ra, majd amikor a játék indításnál jelzi, kiírja, hogy FUT, gyorsan jobb klikk, és LEÁLLÍTÁS. És ezzel voilá, elindul a game. Nevetséges. :-D
5.
5.
Amúgy én erről egy yt videót néztem, mármint a mikrotranzakciókról. Szóval mindent, ami a játékban van, beáraztak. Mármint ruhát, cipőt, szemüveget, eddig oké, de minden mást is. Nem csak skin-eket, hanem magukat a fegyvereket, fegyver bővítményeket, hozzájuk való skillt készen lehet venni. Mindent, ami a játékban van, minden skill pontot, kraftanyagot, játékbeli pénzt, szintet, mindent beáraztak.

Megveheted a 100€-s fasza editiont meg season pass-t meg battle passt is külön pénzért. És ha már megvetted a battle pass-t amiben van két battle, akkor külön pénzért vehetsz hozzá olyan holmit, hogy átugorja azt a két battle-t, amit vettél. Késznek nyilvánítja és megkapsz belőlük minden xp-t meg tárgyat. Nincs egy olyan aspektusa a játéknak, amin nincs árcédula.

Kvázi, ha fél évvel a játék megjelenése után megveszed ezt és elkezdesz játszani vele, akkor ha befizethetsz kábé féll milliót az ubinak, aztán csak úgy jönnek az achievement-ek.
4.
4.
#3: Pontosan. Kéne, hogy legyen egy lehetőség az item shop használatára azok számára is, akik már mindent megtettek és nem megy a keretprogram hozzá.
1.
1.
Macifasz
Aki PC-re vette...van tippje arra, mi a francért írja ki indításnál, hogy battlEye launcher error? Azt írja, hogy "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." Életemben nem találkoztam még ilyen hiba üzenettel, pedig van pár Uplayes, UbiSoftos játékom. Nem örülnék, ha menne a kukába a pénz. :-/ Olvasgattam neten, de ott ilyen adminisztrátor módos játék indítást javasol (nem segített), frissítsem a drivert (a legújabb van fent) stb. stb. Tippje van valakinek? Írtam az Ubisoft Supportnak is, hátha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...