Marvel’s Avengers - bemutatkozik Kamala Khan

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 5.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztők egy ideje már célozgattak rá, hogy Kamala fontos része lesz az A-nap körüli eseményeknek, de most, a New York-i Comic-Con során egy vadonatúj trailert is kaptunk az óriáskezű szuperhősnőről.

A hatodik hősként berobbanó Kamala Khan (Ms. Marvel) nem csak játszható karakter lesz, hanem egyben a játék főszereplője is. A trailerből kiderül, hogy Kamala zseniális hacker képességeinek köszönhetően bizonyítékot szerzett arról, hogy a játék felvezetéséül szolgáló A-nap katasztrófája bizony már jó előre meg volt rendezve. Ám miután Tony Stark és Bruce Banner nem igazán hisznek a lánynak, más választás híján egymaga száll szembe a rosszfiúkkal, és meg kell hagyni, egészen pazar módon. Kamala ugyanis képes a kezét megnyújtani és megnöveszteni, mellyel akkora ütéseket visz be ellenlábasainak, mintha csak egy női Hulk lenne.

A trailer mellé pedig kaptunk még egy kulisszák mögötti betekintést is, mely során mindenki meggyőződhet arról, hogy a színész és énekes Sandra Saad által szinkronizálta karakter remek alapokat nyújt majd a játékhoz.

A Marvel’s Avengers előreláthatólag 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
Dante McFarlane
#16: Ilyen mentalitással, hogy vagy még szabadlábon?
16.
16.
user101
#15: Kérdezd meg Scorsese-t, hogy mi a véleménye a témát illetően öcsisajt... :)
15.
15.
IcePyke
#14: Olyan sötét vagy, mint a vakond belső zsebe.
14.
14.
user101
Még szerencse, hogy a marvell ellen is megvan az ellenszer, akár csak a pestit ellen... :)
13.
13.
#3: Miért, ő akkora klasszikus? Ha jól láttam 2013-as karakter...oltári klasszikus tényleg.
12.
12.
robinnho6
Ez most komoly? Az egyik főszereplőnek szánt szerepet ez a karakter kapja? Wow. Nem semmi húzás ez a játék készítő csapattól. Vmiert akárhogy nézem ezt a karaktert, nekem egy karikatúranak tűnik. Ugy érzem nevetnem kell ha ránézek, de még ez sem sikerül...
11.
11.
ABorealis27
Nagy szerencséje van Khan kisasszonynak, hogy a bizsus jól átqrta azzal a fémnek álcázott gumi karpereccel, ami a világ legjobb szakítószilárdsági mutatójával bír :).
10.
10.
PrimYaz00
#6: Köszi Sherlcok, én csupán a logikus marketingről beszéltem. Tudod vannak az arányok, + nem arról beszéltem, hogy ugyanaz legyen, mint a film, csak nyugodtan meríthetne abból, mert azt többen ismerik, ehelyett a random picsa helyett, inkább találják ki, hogy rakják bele Spider-mant, még ha exklúzívként is (gondolom nem kell magyaráznom miért), mert ő szerintem sokkal több embert érdekel, mint ez a One Piece karakter .
9.
9.
Yanez
#8: Nekem is! Vajon mit szólna Ultimate hozzá, ha neki már ez is gagyin néz ki. XD
8.
8.
Redeye
Mikor megláttam hogy harcol, ez ugrott be rögtön: Mugiwara no Luffy
6.
6.
SLi
#4: Akkor nézd a filmeket ha az érdekel lol
Ez másról fog szólni mint azt a kezdetektől lehetett tudni
4.
4.
PrimYaz00
#3: No, u!
Tényleg 1 random, már nem azért a fél világ inkább azt várná, hogy olyan karakterek legyenek benne akiket a filmekből ismerünk, nem olyanok akiket az amerikai weeaboo-k ismernek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...