Iron Man VR - februártól bárki Vasemberré válhat

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Izgalmas bejelentésekkel telik a hétvége az Avengers-rajongók számára, a délelőtti Kamala Khannal kapcsolatos hírek után most a VR-os alkotás kapott egy új történeti előzetest és hozzá egy megjelenési dátumot.

Nem is húzzuk tovább a dolgot; 2020. február 28-án rajtol el hivatalosan a Marvel’s Iron Man VR kizárólag PlayStation VR-on. A fejlesztők egyébként elárulták, hogy ahhoz képest, hogy egy VR-alkotásról van szó, meglehetősen sok energiát öltek a játék történetébe is.

Játékosként Tony Stark bőrébe bújhatunk, és ez nem csak azt jelenti, hogy vasemberként lődözhetünk szerte a világban, hanem azt is, hogy Tony karakterét is magunkra kell öltenünk. A játékban ugyanis az akció és a feleletválasztós párbeszédek mellett akkor is irányíthatjuk majd Tony Starkot, amikor a páncélon kívül lazul, és csak éli szabadon az életét.

Időközben pedig befutottak a játék előrendelői bónuszai is. Az alapverzió 39,99 dolláros árához képest a Digital Deluxe Edition 10 dollárral többe fog kerülni, ám cserébe egy rakat virtuális cuccot kapunk a játék mellé, mint például egy PS4-es témát, a játék zenéit, a játékban elkölthető kutatási pontokat, és spéci páncélokat is.

Az előrendelők pedig az Origin, a Vintage, a Silver Centurion és az Ultraviolet páncélzatot kapják meg ajándékba, a drágább kiszerelésben is szereplő PS4-es mozgó háttér mellé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...