Winter Ember - a Thief szellemi örököse?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Blowfish Studios Games legújabb játéka, a Winter Ember, ami egy viktoriánus stílusú világban játszódik, ahol a családját elveszítő Arthur Artorias a visszatérése után megkezdi bosszúhadjáratát.

A Winter Ember egy viktoriánus hangulatú világban játszódik majd, ahova visszatér Arthur Artorias, aki nem csak válaszokat keres a kérdéseire, de bosszúját is szeretné beteljesíteni. A játék főhőse egy évtizednyi száműzetés után tér vissza Anargal városába, ahol megfosztották családjától, a vagyonától és a múltjától is. A revans útjában egyedül a város irányítására rátelepedett vallásos katonai szervezet, a Greater Heaven áll. Velük kell majd farkasszemet néznünk, de küldetéseinket nagyban segíti majd, ha igyekszünk kihasználni a sötétségből származó előnyöket.

A játék ugyanis egy lopakodós cím lesz, amelyben szabadon fedezhetjük majd fel a gótikus hangulatú város utcáit, épületeit, kincseit és rejtélyeit. A Thief-sorozat játékmenetére erősen emlékeztető megoldások között egyébként megtaláljuk majd a kulcslyukakon való nézelődést is, de erre szükség is lesz, hiszen mindennek a kulcsa a megfigyelés lesz. Még íjak kraftolására is lehetőségünk lesz, nagyjából 30 különböző íjat tudunk majd legyártani.

Megjelenési dátumunk és platformlistánk egyelőre nincs.

4.
4.
user101
Kifejezetten tetszik a képi világa, csak ezek a kamera beállítások... jeeez!
3.
3.
bitbandita
Nagyon kéne már egy új Thief!
2.
2.
Parano1d
Nekem mondjuk az összes Thief tetszett.
1.
1.
GAMEROD
Egy igazi Thief jól jönne már, de nyílt világgal és a Deadly Shadows alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...