LGBTQ+ akcióval erősít a Steam

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 13.
  • Akció
Link másolása
Az USA által október 11-re kitűzött National Coming Out Day előtt tisztelegve a Steam egy különleges akciót indított el, mely során az LGBTQ+ karaktereket felvonultató játékokat zsebelhetjük be jókora kedvezményekkel.

69 százalékos akcióval érhető el például a Dream Daddy, 65 százalékosban pedig a Mount Your Friends, viszont azért akadnak ezeknél komolyabban gondolt címek is. Ilyen például az akár 80 százalékkal olcsóbban is bezsebelhető Life is Strange, illetve a Life is Strange: Before the Storm és a Life is Strange 2.

A leárazásban résztvevő játékok teljes listáját az alábbi oldalon találhatjátok, viszont ha valami megtetszik, akkor érdemes lesz gyorsan lecsapni rá, mivel kedden visszaállnak az eredeti árak.

Az akció egyik érdekessége, hogy eléggé sok olyan játékra hívja fel a figyelmet, melyek korábban nem igazán tudtak kitűnni a tömegből, még akkor sem, ha minőségileg megérdemelték volna. Ilyen például a 2D-s platformer Lore Finder is, melynek a kívánságlistás aktivitása magasan veri a Steam szokásos tavaszi és téli vásárai által generált eredményeket.

33.
33.
#28: Te miről beszélsz? Magyarországon beszéljünk a magyar törvényekről. 14 éves kor felett azzal dugsz, akivel akarsz.
Nekrofíliánál is hiányzik a kölcsönös beleegyezés. Nincs tovább.
29.
29.
Diabolis83
Imádom, hogy ahogy előkerülnek a melegek, akkor előkerülnek a pedrók, abból pedig valami agyament nekiáll katolikusozni.
A steamnek pedig javaslom a szájjal csecsemőket fitymátlanító napokat, vagy a csiklókivágós heteket is.
A melegségre hivatkozás pedig régi dolog. Sokan úszták így meg a sorozást :D
28.
28.
user101
#27: Miért, egy 14-17 éves lány el tudja dönteni. hogy le akar-e feküdni egy 14-23 éves fiúval?! Az nem bűn, de egy 24 évessel már az... Logika ?
Ugyanezen az ágon, nekrofilia ? :) Ott van-e létjogosultsága a kölcsönös bele egyezésnek ?
Keresztények : bátki bárkivel vagy bármivel, vagy csak pénzért kurvákkal a haverok előtt, közpénzből ? :) Sok itt a tisztázandó kérdés... :)

25.
25.
frankdelgado
#23: Gyónni meg lehet mindenhol...
24.
24.
frankdelgado
#21: Sőt, 90es iq felett, mèg csak nem is reagàlnak rà...
21.
21.
SLi
#16: 1000 éves bigott trükk, keress valami borzalmasat ami védhetetlen és mosd össze azzal amit utálsz.
90-es iq felett nem veszi be senki.
19.
19.
frankdelgado
#17: Na màr vàrtam a nyelvi tanszèk kèpviselőjèt. Ott is van lmbtq közössèg?
17.
17.
sloth
#2: ja igen, magyarul beszélünk itt, látszik neked ez nehézségeket okoz.
16.
16.
sloth
#14: szerintem arra gondolnak hogy a pedok is el akarják magukat fogadtatni a külvilággal ezért az lgbt-közösséghez való besorolásukat akarják. és mivel ezafajta közösség tele van eszement szélsőliberális emberekkel, itt találnak is esélyt elfogadásra, és vannak helyek ahol tényleg ezt a kiskorúakhoz való vonzódást, mint szexuális orientáltságot elfogadják. s persze akkor hiába az ilyen akcióknak, mint most a steames játékok népszerűsítése, az emberekben a botrányok nagyobb port kavarnak, és ha lmbt-nek vallod magad, egyből arra asszociálnak majd, hogy támogatod a pedofíliát. lásd. kommentek
15.
15.
Yanez
Mario és Luigi nincs benne? Pedig olyan cuki a hacukájuk is!
14.
14.
Zuzmo
Van itt sötétség a fejekben rendesen...
Aki összemossa homoszexualitást a pedofíliával, az szerintem nem érti igazán, hogy mi a probléma az utóbbival.
11.
11.
Heldengeist
Tehát a játékokat, ami amúgy kurvára nem érdekel senkit most kedvezményesen nem fogja megvenni senki. Meg ahogy kinéz a kínálat gerince yuri és yaoi hentai VN, az meg kb. annyira (LGBTQWERTZ+)² mint a leszbi pornó.
6.
6.
frankdelgado
#5: A szerkesztősègben mi buli lehetett tegnap....
5.
5.
Stranger
Témánál van a GK. 100+ kommentz inbound.
3.
3.
lesik20
Bazd jómagam is idegenkedem a nem-éppen heteroszexuális dolgoktol, viszont öregem ezek a kijelentések. Két pasi vagy két csaj szereti egymást, vagy esetleg mindkét nemet. Tényleg majdnem pedofilia hallod.

"Szégyelleni való" Oké, mivel a Steam a több ezer akcióival ami országokra, évszakokra iünnepnapokra illetve studiókra terjed, be mert rakni egy LGBT-s Salet.

Nem azért szégyellem magam heteronak mivel ilyenek vannak, hanem mert ilyen marhaságokat tudtok posztolni.
2.
2.
frankdelgado
Pàr èv ès a heteroszexulatiàs lesz a szègyelleni való....bàr nèha most is úgy èrzem..ahogy negbyílvànul itt nèhàby ratyi pàrti hogyishívjàk...ezeknek nincs hivatalos neve?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...