LGBTQ+ akcióval erősít a Steam

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 13.
  • Akció
Az USA által október 11-re kitűzött National Coming Out Day előtt tisztelegve a Steam egy különleges akciót indított el, mely során az LGBTQ+ karaktereket felvonultató játékokat zsebelhetjük be jókora kedvezményekkel.

69 százalékos akcióval érhető el például a Dream Daddy, 65 százalékosban pedig a Mount Your Friends, viszont azért akadnak ezeknél komolyabban gondolt címek is. Ilyen például az akár 80 százalékkal olcsóbban is bezsebelhető Life is Strange, illetve a Life is Strange: Before the Storm és a Life is Strange 2.

A leárazásban résztvevő játékok teljes listáját az alábbi oldalon találhatjátok, viszont ha valami megtetszik, akkor érdemes lesz gyorsan lecsapni rá, mivel kedden visszaállnak az eredeti árak.

Az akció egyik érdekessége, hogy eléggé sok olyan játékra hívja fel a figyelmet, melyek korábban nem igazán tudtak kitűnni a tömegből, még akkor sem, ha minőségileg megérdemelték volna. Ilyen például a 2D-s platformer Lore Finder is, melynek a kívánságlistás aktivitása magasan veri a Steam szokásos tavaszi és téli vásárai által generált eredményeket.

37.
scdlsc
#34: Hiába hisztizel. Kettőnk közül te vagy az aki nem tudja értelmezni a korábban leírtakat, és egymázhoz kötni az összefüggő kommenteket.
36.
Ultimate
#35: Igaz legyen 10 éves, a lényegen nem változtat.
35.
Nyarlako
#34: Az már inkább hebefília.
34.
Ultimate
#33: Te miről beszélsz miközben ostobázol. Az hogy valaki pedofil ott szó sincs arról hogy van-e kölcsönös beleegyezés vagy nincs. Ha te 40 évesen megdugsz egy 12 éves lányt aki beleegyezett pedofil vagy. Totál független az egész attól hogy ki egyezett bele és ki nem akárcsak a buziknál. Mennyire kell ostobának lenni hogy valaki ennyire ne vágja mit is takar a pedofil?
33.
scdlsc
#28: Te miről beszélsz? Magyarországon beszéljünk a magyar törvényekről. 14 éves kor felett azzal dugsz, akivel akarsz.
Nekrofíliánál is hiányzik a kölcsönös beleegyezés. Nincs tovább.
31.
SLi
#30: Neha írsz jókat is kár hogy kb 3 ember érti max
30.
Nyarlako
#29: A katolikusok védelmében azt azért el kell mondani hogy legalább nem protestánsok, de a pozitívumok ennyiben ki is merülnek.
29.
Diabolis83
Imádom, hogy ahogy előkerülnek a melegek, akkor előkerülnek a pedrók, abból pedig valami agyament nekiáll katolikusozni.
A steamnek pedig javaslom a szájjal csecsemőket fitymátlanító napokat, vagy a csiklókivágós heteket is.
A melegségre hivatkozás pedig régi dolog. Sokan úszták így meg a sorozást :D
28.
user101
#27: Miért, egy 14-17 éves lány el tudja dönteni. hogy le akar-e feküdni egy 14-23 éves fiúval?! Az nem bűn, de egy 24 évessel már az... Logika ?
Ugyanezen az ágon, nekrofilia ? :) Ott van-e létjogosultsága a kölcsönös bele egyezésnek ?
Keresztények : bátki bárkivel vagy bármivel, vagy csak pénzért kurvákkal a haverok előtt, közpénzből ? :) Sok itt a tisztázandó kérdés... :)

27.
scdlsc
#26: Mennyire kell ostobának lenni, hogy ilyen indoklást leírjon valaki? Szándékosan nem veszed figyelembe, hogy az egyik esetben nincs kölcsönös beleegyezés.
26.
Ultimate
#16: Inkább arra hogy ugyan úgy betegség amit idővel majd kötelező lesz elfogadni akárcsak a jelenlegi természetesnek behazudott aberrációkat.:)
25.
frankdelgado
#23: Gyónni meg lehet mindenhol...
24.
frankdelgado
#21: Sőt, 90es iq felett, mèg csak nem is reagàlnak rà...
23.
Ooorky
#22: Csak a római katolikusoknál szokás, meg a többi szutyoknál ahol cölibátust kell fogadni, pl. görög katolikus pap felszentelésig annyi nőt próbál fel amennyit akar, utána viszont csak a feleségét tömheti
22.
Nyarlako
#20: Nem vagyok katolikus, meghagyom nekik.
21.
SLi
#16: 1000 éves bigott trükk, keress valami borzalmasat ami védhetetlen és mosd össze azzal amit utálsz.
90-es iq felett nem veszi be senki.
20.
SLi
#7: Végre nem kell majd titkolóznotok.
19.
frankdelgado
#17: Na màr vàrtam a nyelvi tanszèk kèpviselőjèt. Ott is van lmbtq közössèg?
18.
Nyarlako
#15: https://static.fjcdn.com/pictures/Luigi+luigi_c14e58_5241287.jpg
17.
sloth
#2: ja igen, magyarul beszélünk itt, látszik neked ez nehézségeket okoz.
16.
sloth
#14: szerintem arra gondolnak hogy a pedok is el akarják magukat fogadtatni a külvilággal ezért az lgbt-közösséghez való besorolásukat akarják. és mivel ezafajta közösség tele van eszement szélsőliberális emberekkel, itt találnak is esélyt elfogadásra, és vannak helyek ahol tényleg ezt a kiskorúakhoz való vonzódást, mint szexuális orientáltságot elfogadják. s persze akkor hiába az ilyen akcióknak, mint most a steames játékok népszerűsítése, az emberekben a botrányok nagyobb port kavarnak, és ha lmbt-nek vallod magad, egyből arra asszociálnak majd, hogy támogatod a pedofíliát. lásd. kommentek
15.
Yanez
Mario és Luigi nincs benne? Pedig olyan cuki a hacukájuk is!
14.
Zuzmo
Van itt sötétség a fejekben rendesen...
Aki összemossa homoszexualitást a pedofíliával, az szerintem nem érti igazán, hogy mi a probléma az utóbbival.
13.
Mertinaik
A fortnite hogy nem szerepel benne? Ja az f2p
12.
Nyarlako
#11: Gondolom a deveket meg se kérdezték, csak bedobtak mindent amiben vannak homoszexuális szereplök is ha van közük az egész LGQBTM marhasághoz ha nincs. Amúgy lassan hozzákerül az M mert már nem lehet ám pedofilozni kérem, minor attracted person a helyes megszólítás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...