Letöltőkód lesz a switches Overwatch dobozában

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Hír
Link másolása
Közérdekű közlemény azoknak, akik dobozos formában vásárolnák meg az Overwatch Nintendo Switchre szánt átiratát: a játék tokja mindössze egy letöltőkódot rejt majd, kártyát nem.

Holnap végre Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Blizzard népszerű lövöldéje, az Overwatch. A játék dobozos formában is megjelenik a konzolra, érdemes azonban tudni, hogy a tokban nem találunk majd kártyát, mindössze egy letöltőkódot, amivel hozzáférünk az eShopban az alkotáshoz - erre egyébként a borítón is felhívják a figyelmet a készítők.

Ennek megfelelően csak az vándoroljon el a kedvenc játéküzletébe a switches Overwatch miatt, aki ragaszkodik hozzá, hogy legyen valami a polcán, ami bizonyítja, hogy a gyűjteménye része a játék. A letöltéstől nem kell félni, annál is inkább, mert az Overwatch folyamatosan frissül, ha kártyán próbálnánk játszani, záros határidőn belül úgyis masszív kiegészítőcsomagokat kellene lerángatnunk hozzá.

1.
1.
Na így lehet legolcsóbban, gyártási költség nélkül valamit úgy eladni, hogy azt ne lehessen használtan tovább pattintani. Legyen nagy eladás, minden konzol így fogja utána tolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...