Bemutatkozott a Postal negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Bejelentés
A Running With Scissors váratlanul bejelentette, majd ki is adta a Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változatát. A folytatás játékmenet szempontjából a nagy sikerű második részhez közelít inkább.

Régen hallottunk már a Postal-sorozat felől, ami persze nem meglepő, elvégre a harmadik rész katasztrofálisan sikerült. Az első rész kapott ugyan egy felújított változatot, ráadásul több mint tíz évvel a megjelenés után a második részt is kiegészítették a fejlesztők, a teljes értékű folytatás leleplezésére máig várnunk kellett.

A Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változata ráadásul már el is érhető a Steamen, a készítők ugyanis szeretnék elkerülni az előző rész fiaskóját, ezért inkább már a fejlesztés korai szakaszában bevonják a játékosokat a munkálatokba. Nem is győzték hangsúlyozni, hogy az Early Access-kiadás még erősen prebéta állapotú, ráadásul csak egy kis szeletét mutatja meg a végleges játéknak, az viszont már most látszódik, hogy játékmenet terén a nagy sikerű második részhez nyúltak vissza a srácok.

A történet szerint Postal Dude (akit Jon St. John szólaltat meg) egy Edensin nevű városkában ragad hűséges társával, Champpel, miután mindenüket ellopták. Innen próbál meg kitörni, méghozzá úgy, hogy öt nap alatt annyi pénzt kell összeharácsolnia, amivel képes lesz újrarúgni az életét. Mindezt persze teheti legálisan és erőszak nélkül, de ugye tudjuk jól, hogy egy Postal-játék épp azért szórakoztató, mert teszünk az ilyesmire jó magasról.

89.
Ooorky
Apróság, de a készítők weboldalán 2$ a 2. rész, és DLC-je, mivel a Gamestar-os CD-m elkallódott ezért újra beszereztem a játékot (magyar szinkron fent van steam workshop-on).
88.
Nyarlako
Játékra is kitérve nagyon pre-alfa, de jó lesz ez, hiánypótló.
87.
Heldengeist
#70: és #74: Pontosan azért nem valósították még meg, mert maga az ideológia rossz. Pusztán csak két dologgal megy szembe. Az emberi természettel és a fizikai valósággal. Hogyan is lehetne ezt így megvalósítani?

Az az egész pedig, hogy amit valaha megvalósítottak és nem működött nem igazi kommunizmus csak mellébeszélés.
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot
86.
hajbel
#85: Pl. ilyet:
https://vk.com/video-164595398_456239153
85.
Nyarlako
#83: Meg nezd meg idehaza milyen generációt nevelt ki a Kádár korszak.
84.
Nyarlako
#83: Arra. A büdös életben nem kaptam az államtól semmit, sőt.
83.
B-Shaggy
#73: Hol volt szó arról, hogy nekem ne kelljen dolgozni de meglegyen mindenem? Ez inkább a kapitalizmusra jellemző.
76.
Nyarlako
#72: Olvastad Orwelltöl az Állatfarmot?
75.
Nyarlako
#72: "de ezért már akkor ki vagyok csúfolva, ha egy fekete színész castolnak egy filmbe"

Wat. Fehér szerepre jóhogy röhejes, szerinted mi lenne ha a Black pantherbe valami szöke, kék szemü norvégot castingolnának?
73.
Ooorky
#71: Hát, hogy neki ne kelljen dolgozni, de legyen mindene, a munkások legyenek egyenlőek meg csinálják a munkát amit csinálnak, mert fogalma sincs mit csinálnak, nem kell állam, de az állam irányítson mindent...
Szokásos agyhalál amit eltolnak unatkozó középosztálybeli csemeték.
72.
B-Shaggy
#71: Az alap nyilván egy egy egyenlő társadalom kihasználás, élősködés nélkül ( melyik jó utópia elevatoe pitch nem így indul ), de ezért már akkor ki vagyok csúfolva, ha egy fekete színész castolnak egy filmbe, szóval felesleges esszét írnom róla, egy kedd esti kommentháborúban úgyse konvertáljuk át egymást.
71.
Nyarlako
#70: Fejtsd ki kérlek mi is lenne szerinted ez az ideológia.
70.
B-Shaggy
#68: Az, hogy nem valósították meg eddig egyáltalán nem azt jelenti, hogy maga az ideológia rossz. Az meg hogy a társadalmat beetetik utópisztikus ígéretekkel egyáltalán nem unique, minden rendszerben ott van ez a veszély. most volt választás, mást se hallottál csak hogy mennyire jó lesz itt az élet.
68.
Nyarlako
#66: Milyen jelenleg? Régen volt? Na meg milyen pillérek? Globálisan meg remekül müködne, egy rendszer ami eddig rövid idön belül mindenhol megbukott, nyomort és terrort hozott.
Tartana nekem egy szemináriumot B-Shaggy elvtárs? Tudja ideológialiag kicsit alulképzett vagyok és szeretném megérteni a remek és müködöképes részeit a kommunista eszmerendszernek.
67.
Csoki80
Volt harmadik rész is??? :-O
66.
B-Shaggy
#65: Sajnos jelenleg egy sincs ami nem korcsosította volna el a pilléreket, vagy ami azon kívül, hogy annak nevezi magát, köze nincs hozzá. Annak amúgy se vagyok a híve, hogy rámutatok a térképen valahová, ahol megvalósul, és ott éldegélek, az megy itt is. Globálisan működne a legjobban az egész.
65.
Nyarlako
#64: Mutass egy olyan marxista országot ahol szívesen élnél.
64.
B-Shaggy
#60: Kínának és észak koreának köze nincs hozzá
62.
Ooorky
#60: Elég Görögországig elmenni, még pár évtizedig nyögni fogják az 1 év balos kormányzást.
61.
Heldengeist
#59: Az eszme alapjaiban hibás, csak jó a sajtója.
60.
Nyarlako
#59: Akkor menj olyan paradicsomi országokba mint Kína, Észak-Korea, Venezuela és éld át a vegytiszta szoci-komcsi utópiát.
59.
B-Shaggy
#58: Az eszme elég jó, sajnos túl sokan pár idióta miatt mindenkit lenéz aki így gondolja.
58.
Nyarlako
#57: Most meg itt van egy új akiknek meg fingja nincs a történelemröl meg a vörös terrorról kommunizmus büneiröl és a gonosz kapitalizmus ellentéteként valami csodás eszmeként tekintenek rá.
57.
Ooorky
#56: Felnőtt egy generáció akik tanulatlanságuk révén valamiféle dicsőséges, a gonosz kapitalisták ellen küzdő szeretetszolgálatként gondolnak a kommunistákra...
56.
Nyarlako
#55: Most a Kádár extázisból magához térni képtelen 50+ alkoholista generációt nem vettem bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...