Bemutatkozott a Postal negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Running With Scissors váratlanul bejelentette, majd ki is adta a Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változatát. A folytatás játékmenet szempontjából a nagy sikerű második részhez közelít inkább.

Régen hallottunk már a Postal-sorozat felől, ami persze nem meglepő, elvégre a harmadik rész katasztrofálisan sikerült. Az első rész kapott ugyan egy felújított változatot, ráadásul több mint tíz évvel a megjelenés után a második részt is kiegészítették a fejlesztők, a teljes értékű folytatás leleplezésére máig várnunk kellett.

A Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változata ráadásul már el is érhető a Steamen, a készítők ugyanis szeretnék elkerülni az előző rész fiaskóját, ezért inkább már a fejlesztés korai szakaszában bevonják a játékosokat a munkálatokba. Nem is győzték hangsúlyozni, hogy az Early Access-kiadás még erősen prebéta állapotú, ráadásul csak egy kis szeletét mutatja meg a végleges játéknak, az viszont már most látszódik, hogy játékmenet terén a nagy sikerű második részhez nyúltak vissza a srácok.

A történet szerint Postal Dude (akit Jon St. John szólaltat meg) egy Edensin nevű városkában ragad hűséges társával, Champpel, miután mindenüket ellopták. Innen próbál meg kitörni, méghozzá úgy, hogy öt nap alatt annyi pénzt kell összeharácsolnia, amivel képes lesz újrarúgni az életét. Mindezt persze teheti legálisan és erőszak nélkül, de ugye tudjuk jól, hogy egy Postal-játék épp azért szórakoztató, mert teszünk az ilyesmire jó magasról.

89.
89.
Ooorky
Apróság, de a készítők weboldalán 2$ a 2. rész, és DLC-je, mivel a Gamestar-os CD-m elkallódott ezért újra beszereztem a játékot (magyar szinkron fent van steam workshop-on).
87.
87.
Heldengeist
#70: és #74: Pontosan azért nem valósították még meg, mert maga az ideológia rossz. Pusztán csak két dologgal megy szembe. Az emberi természettel és a fizikai valósággal. Hogyan is lehetne ezt így megvalósítani?

Az az egész pedig, hogy amit valaha megvalósítottak és nem működött nem igazi kommunizmus csak mellébeszélés.
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot
83.
83.
B-Shaggy
#73: Hol volt szó arról, hogy nekem ne kelljen dolgozni de meglegyen mindenem? Ez inkább a kapitalizmusra jellemző.
67.
67.
Csoki80
Volt harmadik rész is??? :-O
61.
61.
Heldengeist
#59: Az eszme alapjaiban hibás, csak jó a sajtója.
42.
42.
Kíváncsian várom, hogy ezt a játékot be fogja-e támadni bármilyen PC csoport, mert az teljesen polkorrektnek tűnik nekem, hogy mindenkit egyenlően kell kinyírni.
27.
27.
SLi
#25: Az adatok mindenki számára elérhetőek, ott a forrás mindenre, magad is utánna nézhetsz. A tény az tény marad független attol ki és hol prezentálja. Gondoltam közérthetőbb yt video mintha linkelek 900 oldal spanyol nyelvű forrást, ne haragudj nem tudtam hogy kutatók is kommentelnek.
14.
14.
Extol
Valóban a 3-ik rész semmit se ért, mert kiadták másik fejlesztőnek reméljük most jobban fogunk szórakozni
12.
12.
GAMEROD
Tökugyanaz mint a 2 volt. Sokat nem vesződhettek vele.
10.
10.
Rókalesőcipő
A semmiből jött és jelenleg vezeti a sztím eladási listát! XD
9.
9.
kryszisz
#7: Jaa, azt én sem szeretném, hogy túl legyen tolva, egy-két reflektálás dolgokra bőven elég, mint a 2-ben:) és igen, jó lenne a magyar szinkron, de szerintem még most felejtsük el a dolgot, amennyi esély van rá:/
8.
8.
markoci555
#1: igen, a trailer alapján, pár új dolgon kívül, simán lehetne egy rajongói remake vagy mi
7.
7.
B-Shaggy
#5: Remélem nem akarják majd ezt a témát lenyomni a torkunkon, én játszani szeretnék.
6.
6.
B-Shaggy
Magyar szinkron nélkül nem kell!
5.
5.
kryszisz
#4: + nagyon remélem, hogy minden manapság divatos PC, LMBTQ, blackwashing izéhozé megkapja a magáét a játékban, ha valakik, hát ők tuti odaszúrnak nekik.
4.
4.
kryszisz
Na ez instabuy az tuti, jézus, akkora ökörséget, mint a második része:D rongyosra játszottam anno a pazar magyar szinkronnal, ez az igazi guilty pleasure. Nézzétek meg a vidi alatti kommenteket, ahol még a fejlesztők is elismerik, hogy sz@r, és hogy ez így van rendjén. Mélységesen egyetértek, most már tényleg van miért gépre kalapozni:D
3.
3.
logic5
Ez a játék eddig is szánalmas volt, de ez még a régit is übereli. Igazi híg f@s!
1.
1.
Mortis
Már nem azért a két fillérért, de ez ocsmányul néz ki; arról nem is beszélve, hogy már a képeken látszódik hogy Paradise több városrészét áthozták ebbe a részbe. többet vártam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...