Alaposan átalakul a Humble Monthly

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Humble csapata lényegében rebootolja a szolgáltatást. A jövőben nem árulnak zsákbamacskát az üzemeltetők, és még azt is mi döntjük el, hogy melyik játékokat kérjük az előfizetésünk mellé.

Átalakítja a Humble csapata a jelenleg Humble Monthly néven futó előfizetéses szolgáltatását. Azt még nem tudni pontosan, hogy a változtatások mikor lépnek életbe, de az üzemeltetők az idei évet lőtték be az átállásra.

A Humble Monthly eddig a következőképpen működött: az előfizetők a havidíjért cserébe minden hónapban kaptak egy adag játékot, ezek közül azonban csak egy-kettőről (esetleg háromról) rántották le a leplet előre, a maradékot zsákbamacskaszerűen kapták meg a játékosok.

A csavar a történetben az, hogy a teljes felhozatal leleplezése után már nem lehetett befizetni az aktuális hónapra, az előfizetőknek mindig a hónap elején bemutatott húzócímek alapján kellett bizalmat szavazniuk a szolgáltatásnak. (Októberben például a Call of Duty: WWII-t, a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt és a Spyro Reignited Trilogyt ígérték be előre a szervezők, a maradék címről november 1-jén hullik le a lepel.)

A rendszer átalakítása után a szolgáltatás Humble Choice néven fut majd, és alapvető változást jelent, hogy megszűnik a zsákbamacskázás, a játékosok mindig egy adott listából válogathatják majd ki az előfizetésük mellé járó játékokat attól függően, hogy milyen konstrukcióban fizettek elő. Merthogy mostantól több szintet különböztet meg a Humble: Lite, Basic, Premium és Classic.

Érdemes előrevenni a Classicot, ez ugyanis a Humble Monthly egyenes megfelelője lesz, havi 12 dollárért (illetve évi 132 dollárért) cserébe 10 játékot ígér. Erre külön nem lehet majd befizetni, a jelenlegi és az átállás előtt csatlakozó Humble Monthly-előfizetőket konvertálják majd Classic-felhasználókká, akik egészen addig élvezhetik a Classic-csomag nyújtotta előnyöket, amíg le nem mondják a szolgáltatást.

Ez azért is fontos, mert messze a Classic képviseli a legjobb árérték arányt. A Basic-előfizetők 15 dollárért (illetve évi 135 dollárért) havi három játékot kapnak, míg a Premium-előfizetőknek 20 dollárt (illetve évi 180 dollárt) kell befizetniük kilenc játékért.

A havi 5 dollárba, illetve évi 45 dollárba kerülő Lite-csomag előfizetői nem kapnak játékot, ők csak a Humble Trove katalógusához (ez az EA Access-féle Vault helyi megfelelője) férhetnek hozzá, illetve kedvezményt kapnak a Humble Store-ban, és a Humble saját kiadású címeit is kipróbálhatják - ezek egyébként a többi csomag előfizetőinek is elérhető extrák.

50.
50.
crytek
Kiszivárgott a Humble Choice is...

https://i.redd.it/0zn48aogwo041.png

Megy is eladásra ez nem jó csomag sajnos :(
49.
49.
crytek
#48: Igaz lett a 3 fő game:

Yakuza Kiwami
Soul Calibur VI
My Time Portia
48.
48.
crytek
"Soulcalibur VI and Yakuza Kiwami in next Humble Monthly Bundle. The information leaked on Humble's official Twitter"
47.
47.
#42: Mondtam, hogy a vége meg sírás lesz, és ha ezt én látom, akkor neked is lehetne. Kivéve persze, ha élvezed ezt az egészet.
43.
43.
kryszisz
#42: Én most nem (csak) neked szóltam be, hanem annak a keménymagnak is, akik soha nem tudják elengedni a (egyébként szerintem is szándékosan triggerelős) első hsz-ed, ami ugye 10-ből 9-szer ugyanaz, és nagyon jól tudod, hogy ez lesz a vége, sőt, szerintem élvezed is egy picit. Ugyanúgy hibásak az ilyen túlkapásokban, mint te. Igem, mint TE, mert 100x leírhatod ide, hogy "de hát ez a véleményem, meg különben is szólásszabadság van", attól még a hülye is látja, hogy direkt csinálod, épp csak a modok nem. Viszont lassan nekem van szekunder szégyenérzetem, amiért teljesen ellehetetlenítitek az érdemi kommunikációt itt GK-n, nem, nem te, hanem TI, csak hogy ne vádolhass részrehajlással. Furcsa is lenne, tekintve, hogy nem ismerlek titeket, és az itteni viselkedésetek alapján ez nagyon is jól van így. Az meg, hogy a neten élsz főhajtást érdemel, bizonyára tartalmas életed van/lesz.
42.
42.
crytek
#41: LOL.. Az kicsit se zavarjon téged ,hogy itt a tisztelt nagyérdemű emel fel engem a "figyelem középpontjába"
Itt is lett volna keményen 2 db komment. Az első + én akinek adtam tanácsot ,hogy most vegye meg mert később már csak a drága "gyengébb" csomag lesz csak elérhető.. De ezt a tisztelt nagyérdemű nem tudta feldolgozni és megint kikezdtek...és lőn 42 kommentnél vagyunk... Az ,hogy nem tudtok valamit elengedni figyelmen kívül hagyni az gond ,nagy gond. Mivel a neten "élek" sok fórumba ott vagyok. Rohadt sok komment nekem se tetszik mégse állok le a népekbe belekötni,mert meg bírom állni. Nem nehéz dolog.
41.
41.
kryszisz
#40: Amit eddig láttam a "munkásságodból" nagyjából biztos vagyok benne, hogy messze jobb a szövegalkotó/értelmező képességem, mint neked, tehát igen, tudom mi az a spam, szűkebb értelemben az, amit ide leírtál. De az, ha minden létező hírhez (még akkor is, ha annak a világon semmi köze hozzá) ugyanazt az egy dolgot vagy képes leírni, na, az ugyanúgy számíthat spamnek - tágabb értelemben persze. Vagy ez, vagy tényleg csak idáig terjed a véleményalkotó képességed (ami nem igaz, mert tudsz normális hsz-t is írni - ha akarsz), vagy neked tényleg arra áll a pecek, hogy a figyelem középpontjában állhatsz, mert itt mindig van valaki, akit ezzel triggerelni fogsz, és ezt nagyon jól tudod. Ez esetben azt javaslom, hogy szerezz pár barátot;)
40.
40.
crytek
#39: Ez nem spam.

Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?

Na és ezt képzelt el még egymást után 50 kommentbe na kérlekszépen ez a spam
39.
39.
kryszisz
#37: Az utóbbi ötleted amúgy nagyon-nagyon jó! Végre nem spamelnéd mindenhova ugyanazt a mondókát (amiért minden más oldalról kivágnának, mert tilos, csak mondom!), és nem csapna le rá keselyű módjára mindig ugyanaz a 4-5 ember, akivel 50-60 kommenten keresztül vitatkozhatsz, szanaszét OFF-olva a kommentszekciót, ellehetetlenítve az érdemi kommunikációt például a cikk témájáról. Az oldal üzemeltetői persze bontják a pezsgőt, mert a kattintások száma az egekben van minden ilyen cikknél, ezért is nem paterolnak ki (egyikőtöket sem). Épp csak azok kárára, akik érdemi társalgást is szeretnének folytatni, mert ugye azt ilyenkor nem lehet. Amúgy meg, ha annyira előadod, hogy nincs időd játszani: tündérbogyó, arra még nem gondoltál, hogy ha ahelyett, hogy itt vitatkozol ismeretlenekkel (és értelmetlenül, tekintve, hogy alkalmatlan vagy vitapartnernek) játszanál, akkor ez a dolog máris megoldódna? Ugye, hogy elég logikus. Bár lehet csak az irigység beszél belőlem, két kezemet összetenném, ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy ilyen baromságokról veszekedjek idegenekkel fél napon keresztül...de azért csak hajrá, ha nektek ez a szórakozás, keep up the good work;)
37.
37.
crytek
#36: A VGA-t használom (kihasználom max grafika stb) a játékaim 70%-ával soha nem fogok játszani. Ergo az egyikre pénzt költeni van értelme , a játékokért pénzt adni számomra nem sok értelme van...ezért csinálom úgy ahogy.
De legyen már itt valami gk memoár mert folyton ismételni kell magam... De itt jön az ötlet blogba szedem az életem és akkor aki rámnyom láthajta majd hogy élek és nem kell nap mint nap ismételni önmagam
36.
36.
Obi Wan Kenobi
#18: Igazából az olyan kommentekre gondolok, hogy: NEM BAJ HOGY KEVESEN VESZIK, JÖN MAJD BUNDLEBA. Viszont ha ki tudsz fizetni zsebfájdalom nélkül 2 RTX Titant meg egy azt kihajtó procit akkor tényleg nem értem mit számít neked egy játék ára..
35.
35.
crytek
#30: Akkor szoktam ilyen keményeket írni mert tudom ,hogy igazam van szóval nem lesz ilyen kérésem ne örülj
31.
31.
godach
#29: Még a végén mi leszünk a hibásak. Azzzzz jólvanaz. Ezt sem gondoltam volna.
30.
30.
godach
#27: "Amint tudsz hozni akár 1 dbot én kérem meg a moderátorok töröljenek engem"

Én hetek óta ezért könyörgök de feladom lassan és inkább én megyek.
20.
20.
godach
#9: Pont tegnap néztem, hogy visszatértél a tartalomgyártásba. Gratula
16.
16.
Obi Wan Kenobi
#15: Figyelj, azt csinálsz amit akarsz.. de ha vered a melled a fillérbaszással mindenhol akkor számíts arra, hogy pár embernél kiveri a biztosítékot. Ez pont olyan mintha azt mondanád hogy te ZSEBBŐL KIFIZETSZ 2 RTX TITAN-T NVLINKBEN MERT MEGTEHETED és ezt leírod napi szinten.
9.
9.
apoofis
#4: 4-5-6 éves játékok! Valóban! Pl a Surviving Mars (2018.03.15.), Call of Duty WW2 (2017.11.03), vagy a Kingdom Come Deliverance (2018.03.13) is egy ilyen alig játszott régi régi sz@ar! :D
4.
4.
Ooorky
Én szimplán nem veszek meg minden sz*rt és akkor nem kell eladni sem.
3.
3.
godach
2.
2.
crytek
#1: Fizess elő most a 12$-osra és vidd azt. Az marad akkor "örökre" amíg le nem lövik illetve nem CANCEL-ezed.

Ezeken nem lehet bukni mert mindig lesz olyan ember akit érdekel még a szar csomag is max eladod nekik. Ez a csomag most pláne megéri mert alapból a 3 alap game elmegy simán 11$-ért a maradék 6 game + pluss bevételt hoz majd :)
1.
1.
simon 555
Szóval több pénzért kevesebb játék, de mi választhatunk? Hát nem tudom. Attól függ milyen lesz a kínálat amiből választani lehet. Ki lehet e majd választani a 3 legjobb címet pl.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...