Ilyen az, ha rajongók készítenek Alien-játékot

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 21.
  • Videó
Link másolása
Megkapta első előzetesét a közösségi finanszírozásból készülő Alien: Hope for the Future. A túlélőhorror-alkotás az eddig látottak alapján rendkívüli mértékben hű lesz az eredeti filmekhez.

És azok közül is főként a Alien 2. - A bolygó neve: Halál világához. A trailer során leginkább a Hadly’s Hope nevű kolóniát ismerhetjük meg részletesebben, és ezzel együtt bemutatkozik a filmben látott összes ikonikus helyszín, még a holografikus föld/természet relaxációs szoba is.

Noha a grafikát tekintve még bőven van hova fejlődnie az alkotásnak, a 2017-es állapotához képest már most is hatalmasat javult a látványvilág, és nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ez egy teljes mértékben független indie fejlesztés, mely kizárólag a rajongók támogatásával valósulhat meg. Ennek megfelelően még megjelenési dátumot sem kaptunk, viszont ha megtetszett a projekt, akkor az alábbi oldalon nem csak további információkat találhattok, hanem még a támogatásra is lehetőségetek nyílik.

6.
6.
hedzsooo
#5: Józan paraszti ész=pesszimizmus. OK, jól van akkor... XD
5.
5.
joshfeed
#1 Fő a jó Magyar pesszimizmus :)
A Fox amúgy ha az Isolation motorjára egy LV426.on játszódó Aliens-t csinálna én elégedett lennék teljesen.
4.
4.
hedzsooo
#1: +1 Az ilyet én sem értem mi értelme támogatni, dobni a pénzt 1 kútba, ami már eleve kiszáradásnak ítéltetett rövid úton...
3.
3.
Sznfctm
Feltehetőleg nem annyira jó ötlet a Fox (ill. immár Disney) tulajdonában levő hanganyagot haszonszerzésre felhasználni, még ha az egész szellemi terméktől el is tekintünk. Illetve valszeg a Patreon nem adja vissza a havonta befizetett díjat, ha kútba esik a projekt. Ugyanakkor az ötlet és a téma iránti elkötelezettség is komolyabb, mint ami végül pl a Colonial Marinesből lett.
2.
2.
Matt8888
Kicst script halmaznak tűnik
1.
1.
PrimYaz00
Lehet már tudni ezt mikor lövik le? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...