HWSW: Újabb milliárdokat költ a Netflix tartalomra

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Tovább növeli adósságát a Netflix annak érdekében, hogy bővítse eredeti tartalmainak listáját. Így lehet fenntartani a növekedést az egyre nagyobb konkurencia mellett a cég szerint.

Még 2 milliárd dollárt szán a Netflix saját tartalomra a közleménye szerint, amellyel még tovább növeli (szeptemberben 12,43 milliárd dolláron álló) adósságát, és ezzel együtt 2019-ben előreláthatólag összesen 15 milliárd dollárt költ tartalmakra. Még nem lehet pontosan tudni, hogy a pénzt a streaming cég tartalmak felvásárlására, gyártására, fejlesztésére vagy egyéb befektetésekre költi. A cél viszont mindenképpen az eredeti tartalmainak kiegészítése lesz, akár amerikai, akár az Egyesült Államokon kívüli sorozatokkal, filmekkel kapcsolatban.

Elég nagy nyomás nehezedik ugyanis mostanában a vállalatra a konkurensek miatt, hogy bővítse saját műsorlistáját. A legnagyobb kihívást valószínűleg a jövő hónapban érkező Disney+ jelenti, amely korábban pont a Netflix alól húzta ki tartalmait, hogy megteremtse saját streaming szolgáltatását. Ezáltal a Netflix elég nagy vetélytársat szerez a gyerekeknek és családoknak szóló filmek területén. Emellett az Apple TV+, az HBO Max és egyéb kisebb amerikai konkurensek is folyamatosan szorongatják a vállalat piaci pozícióját. Bár egy az egyben a vetélytársak nem tudnák elszippantani a streaming cég nézőközönségét, de a növekedést képesek lassítani.

A cég szerint a növekedéshez az eredeti tartalmak vezetnek - további részletek a HWSW-n!

7.
7.
user101
Emeljetek ti is parasztok, mert kezdett már kimenni a divatból a torrent, de hála nektek az egyszeri amerikai paraszt is kezd visszatérni rá, ótan kinn a tengeri közepín... Gyihah! :)
6.
6.
Cooper911
"Milliárdok apám! Milliárdok! Nekem miért nincsenek milliárdok?" :D
5.
5.
Őrnagy
15 milliárd, édes faszom! Épp ennyi euróval szeretné az Audi csökkenteni a költségeit.
4.
4.
Lorthirash
#2: HBO GO jó lenne csak sajnos a fejleszők nem foglalkoznak vele eleget kissé bugos.
3.
3.
Ooorky
Majd ha jön gamepass-ba letöltöm.
2.
2.
Uborka2
Én agusztus óta hasznalom szerintem nem rossz mostanaban magyar szinkronos tartalmak is felkerültek. A HBO Go-t meg sem nyitom azota.
1.
1.
Neo1989
Van a PS3-PS4-ben is, soha nem használtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...