Pokémon Sword & Shield - ez az új generáció

  • Írta: szlav
  • 2019. október 26.
  • Videó
Link másolása
Újabb látnivalók érkeztek a november közepén befutó Pokémon Sword & Shield kapcsán. Tekintsünk vissza az elmúlt 23 év játékaira, és nézzük meg azt is, hogy mi vár ránk idén!

Két új előzetessel melegíthetünk be a Pokémon Sword & Shield megjelenésére. Az első, rövidke reklám nagy örömmel várja a zsebszörnyek következő generációját, de nem felejt el fejet hajtani a nagy múltú széria klasszikusai felett sem. Bizony, rendesen megnőtt az évek során a pixelek száma!

Kaptunk emellett egy hosszabb videót is, ami az új generáció pokémonjait hivatott bemutatni. Ne ijedjetek meg a japán nyelvű feliratoktól, hiszen itt úgyis a látnivaló a lényeg! Amellett, hogy megnézhetjük a begyűjtésre váró szörnyecskéket, lecsekkolhatjuk az olyan új fícsöröket is, mint a Dynamaxing, melynek során a harcban lévő pokémonunk hatalmasra nő, ezzel akár át is szabva a körülötte lévő aréna tulajdonságait.

A Pokémon Sword & Shield november 15-én érkezik Nintendo Switchre.

1.
1.
kastorhun
A felső videó tök király lett.
Viszont az alsónál Weezing harmadik formája miért ennyire ocsmány? (pedig Weezing a kedvenc Pokemonom) (életembe nem játszottam Pokemon játékkal, de az Animét néztem gyerekként, és ő volt a best számomra)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...