PC-re is befut a Panzer Dragoon: Remake

  • Írta: szlav
  • 2019. október 27.
  • Bejelentés
Eddig úgy tudtuk, kizárólag Nintendo Switchen játszhatunk a Panzer Dragoon felújított változatával, de idén a PC-s tábor is kipróbálhatja majd az eredetileg 1995-ben megjelent rail shooter újrázását.

A Panzer Dragoon eredetileg 1995-ben jelent meg a Sega Saturnon, később pedig PC-n és PlayStation 2-n is tiszteletét tette, az idei E3-on azonban megtudhattuk, hogy idén felújított változatban visszatér a sárkányos rail shooter, kizárólag a Nintendo hibridkonzolján. Ez a Switch-exkluzivitás azonban nem tartott sokáig, ugyanis most, még a megjelenés előtt kiderült, hogy Steamen is megvásárolható lesz a kicicomázott játék.

A játék profilján a feljavított grafika mellett átdolgozott irányításról is olvashatunk - nyilvánvaló tehát, hogy a MegaPixel Studio és a Forever Entertainment párosa arra törekedett, hogy a Panzer Dragoon: Remake a nosztalgiafüggönyön túl is megállja a helyét a piacon.


A Panzer Dragoon: Remake még idén megérkezik PC-n és Nintendo Switchen.

Ezek is érdekelhetnek

3.
Ultimate
Valaki remake-elhetné az egykor nagyot futott Strike sorozatot (Desert,Jungle,Urban,Soviet,Nuclear) is korszerű graffal, imádtam.:)
2.
Ultimate
Annó hatalmas játék volt. Ma már csak egy kis nosztalgia,de faszán fest.
1.
Nyarlako
Ha jön ps4re is megveszem, néha jó egy kis agyatlan railshooter fun.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...