Frissítve: Overwatch 2 - kiszivárgott részletek

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Pletyka
Link másolása
Sokan csak Overwatch 2-ként hivatkoznak rá, de feltehetően az Overwatch következő fejezetéről érkeztek a frissen kiszivárgott infók, melyek új játékmódról, PvE-küldetésekről és egy titokzatos hősről szólnak.

A november 1-jén elrajtoló BlizzCon egyik biztos szereplője az Overwatch lesz, melynek friss bejelentéseiről szivárogtatott egy belsős munkatárs az ESPN számára. A legnagyobb felhajtást rögtön az egyik olyan kép kapta, melyen az Overwatch logója mellett egy 2-es számot láthatunk, amiből sokan egyértelműen az Overwatch 2 bejelentésére következtettek.

A kezdeti felhajtás óta azonban az ESPN munkatársa, Rod Breslau tweetjében cáfolta, hogy az Overwatch 2-ről lenne szó, helyette inkább a játék egy újabb iterációja mutatkozhat be, amely Overwatch: Chapter 2 vagy hasonló címen futhat. Persze egyelőre semmi sem biztos, de ha tényleg így alakulnak a dolgok, akkor ez annyiban jó hír lehet a játékosok számára, hogy valószínűleg nem kell újból megvásárolniuk egy komplett játékot.

Nézzük is, hogy egészen konkrétan milyen szivárgásokról van szó! A Tracer karakteréről előkerült kép szerint alaposan átdolgozzák majd a hősök tulajdonságait; érkezik a talentrendszer, melyben a különböző képességeket szintlépésekkel oldhatjuk majd fel, melyek közül aztán kedvünk szerint válogathatunk. Ez az új talentrendszer a hírek szerint csak a vadonatúj PvE-játékmódban lesz majd elérhető: az eddigi sztorit folytató PvE-küldetésről annyit lehet tudni, hogy egyszerre legfeljebb négyen vághatunk bele, és a Rio de Janeiróba repíti majd el a játékosokat.

Az Overwatch új felvonása emellett tartalmazni fog egy új játékmódot is, mely a Push elnevezést kapta, és elsőként majd az új, torontói pályán futhatunk össze vele. Egy ideig szó volt az új, 32. hősről is, aki Echo néven érkezett volna, ám Breslau az ezzel kapcsolatos információkat időközben visszavonta.

A Blizzard csapata jelenleg még nem reagált a szivárogtatásra, így a hivatalos közlemény érkezéséig, vagy a BlizzCon rajtjáig érdemes mindezt fenntartásokkal kezelni.

Update! Kiszivárgott egy újabb Overwatch-artwork, ezúttal egyenesen a Blizzard Gear Store hivatalos oldaláról. A kép érdekessége, hogy bal felül feltűnik rajta az új hős is, akit minden bizonnyal a BlizzConon ismerhetünk meg jobban. Korábban több utalás is érkezett arra, hogy ő lehet Athena, akinek hangját a játék bemondójaként ismerhetjük, illetve hallhattuk már Winston rövidfilmjében is.

7.
7.
Firsttime
#6: Hát te hülye vagy öcsém, már bocs.
5.
5.
Firsttime
4.
4.
SLi
#3: az ashe cinematicban volt benne, de már akkor utalt rá Jeff hogy játszható hős lesz
3.
3.
Firsttime
"Athena, akinek hangját a játék bemondójaként ismerhetjük, illetve hallhattuk már Winston rövidfilmjében is."
Meg tavalyi blizzconon ash videoban konkrétan benne volt.
2.
2.
Brenor
Ráfér a játékra egy kis frissítés és pve küldetéseknek nagyon örülnék. Pvp része már elég uncsi.
1.
1.
Szelenas
Blizzard csapata nem reagált, mivel ők szivárogtatták ki, hogy legyen vmi kis pozitív hír is velük kapcsolatban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...