Újabb bevetés a GTFO világában

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Videó
Link másolása
Ismét érkezett némi gameplay felvétel a Payday veteránjaiból álló 10 Chambers Collective stúdió kooperatív alkotásából. Taktikus csapatmunka, óriási szörnyek és a félhomályban mozgolódó sötét árnyak várnak ránk.

A négyfős co-op alapokra épülő PvE-játék legújabb, 9 perces videójában alaposabban is megismerkedhetünk a Complex névre keresztelt hatalmas földalatti építménnyel. A Complex a legcsekélyebb mértékben sem lesz barátságos helyszín, labirintusszerű járatai és sötét csarnokai olyan rosszfiúknak adnak otthont, akik a legrátermettebb játékosoknak is tartogatnak majd kellemetlen pillanatokat.

Szerencsére azonban elsődleges feladatunk nem a harc, hanem a túlélés lesz; a megfelelő taktikai érzékkel és lopakodásra hajlamos csapattársakkal együtt akár alternatív útvonalakon is közlekedhetünk, elkerülve a nehezebb ellenségeket. Az osonás és a közös útvonaltervezés során pedig remek szolgálatot fog majd tenni az Apex Legends megoldásához hasonló pingrendszer.

A GTFO megjelenési dátumáról még mindig nem kaptunk konkrét információt, ám Ulf Andersson, a 10 Chambers Collective egyik fejese elárulta, hogy az Early Access-verzió még az idei év során elérhetővé fog válni minden játékos számára.

2.
2.
crytek
#1: Alpha tesztet néztem ma. És igen itt haverokkal lesz értelmes menni miközben folyamatos a kommunikáció,mert itt a megyek azt darálok nem jó főleg nem elég semmire sem.
1.
1.
markoci555
A videó nagyon jó, de meg is mutatja, hogy ezt valószínűleg az életben nem fogom tudni így játszani random emberekkel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...