Tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 31.
  • Akció
Link másolása
A halloween jegyében állították össze az Epicnél az Epic Games Store legújabb ajándékcsomagját: ezúttal a rémisztő SOMA-t és a valamivel könnyedebb hangvételű, de abszolút témába illő Costume Questet tölthetitek le!

A legfrissebb ajándékok november 7-ig tölthetőek le: az Amnesia: The Dark Descentet is jegyző Frictional Games legutóbbi munkájáért, a SOMA-ért erre fáradjatok, míg a Double Fine Productions halloweeni kalandját, a Costume Questet itt éritek el. Jó szórakozást!

Természetesen jövő héten sem maradunk ingyenes játékok nélkül, akkor a Nuclear Throne-t és a Ruinert adja majd ajándékba az Epic Games Store. Az előbbi egy posztapokaliptikus világban játszódó felülnézetes lövölde roguelike-alapokkal, míg az utóbbi egy cyberpunk shooter, egészen elképesztő látványvilággal.

Ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy az Epic néhány fejlesztésről is beszámolt az üzlete kapcsán. Megújult a bolt nyitóoldala, most már több különböző szempont alapján kínál nekünk játékokat az üzlet, így elvileg mindenki számára könnyebb és gyorsabb lesz rábukkanni azokra a címekre, amelyek biztosan tetszenek majd neki. Emellett a motort optimalizálták is, miután az elmúlt időben - főleg a legújabb ingyenes játékok debütálásakor - többször is masszív forgalom érte az üzletet, az pedig érezhetően küszködött vele. 

Emellett The Cycle-ben debütál először az a lehetőség, hogy a játékon belül is vásárolhassunk különböző tartalmakat az Epic platformját használva. Ha jól működik a rendszer, minden bizonnyal további játékoknál is bevezetik majd.

Az üzemeltetők végül több fejlesztés alatt álló funkciót is belengettek, ezek közül a legérdekesebb a kívánságlista, aminek valószínűleg a játékkészítők épp annyira fognak örülni, mint a játékosok.

4.
4.
kryszisz
#3: +1, az egyik legkomolyabb témával, mondanivalóval nyakon öntött játék ever, még ha a játékmenet meg is bicsaklik néha, a sztori és annak előadása a legjobbak között van.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: "ez leginkább a történetnek és annak elmesélési minőségének köszönhető"

Teljes mértékben egyetértek!
2.
2.
Yanez
#1: Ezzel én is pontosan így vagyok, de ez leginkább a történetnek és annak elmesélési minőségének köszönhető.
1.
1.
PaprikaJancsi
SOMA kötelező, az életem egyik legmeghatározóbb játékai közé sorolnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...