Warcraft III: Reforged - exkluzív gyűjtői Kínában

  • Írta: szlav
  • 2019. november 1.
  • Hír
Link másolása
Reméljük, hogy előbb-utóbb nyugatra is eljut a Warcraft III: Reforged Kínában bemutatott gyűjtői kiadása, hiszen a dobozban rejlő Arthas-szobor még a World of Warcraft 15 évfordulós Ragnarosát is felülmúlja.

A Blizzard és Kína kapcsolata komoly hullámokat keltett a politikailag tudatos játékosok között, így reméljük, hogy nem csak további olaj lesz a tűzre a jelenleg információk szerint kizárólag Kínába szánt Warcraft III: Reforged gyűjtői kiadás. A csomag ugyanis egy olyan Arthas-szoborral érkezik, amelyet bármelyik Warcraft-rajongó szó nélkül vitrinbe zárna.


A 25 centiméter magas, 17 centiméter széles emléktárgy mellé néhány klasszikus Warcraft III-as print, egy hűtőmágnes és egy kitűző is jár - utóbbi egymagában egyesíti Lordaeron pajzsát, a Night Elfek nyilait, egy Ork fejszét és természetesen a Frostmourne-t, a Lich King kardját. Nem mellékesen persze a játék digitális kódja is megtalálható a dobozban.

A csomag ára 818 jüan, azaz nagyjából 34 ezer forint, így ha némi szerencsével hozzánk is utat talál a remekül festő gyűjtői kiadás, akkor valószínűleg ebben az ármagasságban számíthatunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...