StarCraft II - visszatér Arcturus Mengsk

  • Írta: szlav
  • 2019. november 2.
  • Letöltés
Igazán ütős bejelentésekkel készült a Blizzard csapata az idei showjára, de a StarCraft II mégsem kapott túl sok figyelmet a BlizzCon színpadán. Egy új Co-Op Commandert azért mégis kapnak a rajongók, Arcturus Mengsk személyében.

A BlizzCon tegnap esti nagy bejelentései között néhány röpke pillanat erejéig feltűnt a StarCraft II is. Igaz, a stratégiai játékot beárnyékolta a Diablo IV, az Overwatch 2, a World of Warcraft: Shadowlands és a Hearthstone: Battlegrounds felhajtása, de azért valami csurrant-cseppent a Korprulu-szektor lakóinak is.

J. Allen Brack, a Blizzard elnöke a Google DeepMind AI fejlődésével indította a bemutatót - a mesterséges intelligencia olyan jól megtanult játszani, hogy mára többé-kevésbé verhetetlennek bizonyul. Ezt a helyszínre kilátogatók a saját bőrükön is megtapasztalhatják, hiszen a kint kiállított gépeken bárki kihívhatja a gépi ellenfelet. Brack azonban poénosan leszögezte: "Tuti, hogy ki fogtok kapni."

Ezt követte az igazi bejelentés, ami valljuk be, elég szűkösre sikerült. Egy új Co-Op Commander mutatkozott meg a színpadon, mégpedig Arcturus Mengsk személyében. A Terran Dominion egykori császára épp olyan kegyetlenséggel küldi halálba az alattvalóit, mintha csak egy zergjátékostól leste volna el a taktikáit. A darálóba küldhető "töltelékkatonák" mellett azonban a komolyabb egységek a Royal Guard címkét viselik majd. Ezek képezhetik majd a seregünk magját, hiszen drágábbak, de a megszokottnál keményebb tűzerővel rendelkeznek. Ha pedig ez sem jön be, akkor nyugodt szívvel atomot dobhatunk az ellenfél bázisára.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...