Dátumot kapott az Irány a Pókverzum folytatása

  • Írta: szlav
  • 2019. november 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Miles Morales animációs kalandja valóságos lavinát indított el. Már biztos, hogy folytatódik a Spider-Man: Into the Spider-Verse, ráadásul napra pontos megjelenési dátumot is kaptunk hozzá.

Tavaly decemberben fantasztikus pozitív csalódásként ért bennünket a Pókember: Irány a Pókverzum. Miles Morales kalandja nem csak a történet szempontjából, de a káprázatosan innovatív vizuális megoldásoknak köszönhetően is üdítő vérfrissítésként érte a képregényfilmek világát. Sejthettük, hogy nem sokáig maradunk folytatás nélkül, a tegnapi teaser azonban a többnyire elszállt a radar alatt. 

Ma azonban újabb poszt jelent meg a film Twitter-fiókján, ami bármiféle kertelés nélkül lerántotta a leplet a második rész dátumáról. 2022. április 8. Ezt a napot érdemes bekarikázni a naptárban. A rövidke teaser arról árulkodik, hogy most sincs minden egészben a Pókember-dimenziók határán, arra azonban nem kaptunk definitív választ, hogy ki lehet a folytatás főszereplője. Az egyértelmű választás nyilvánvalóan továbbra is Miles Morales lenne, de mi simán el tudnánk képzelni Gwen Stacyt, Spider-Man Noirt, vagy akár az első rész stáblista végén feltűnő Spider-Man 2099-et is a film élén.

2.
2.
Grabowsky30+
Az egyik legjobb pókember film ever!
1.
1.
godach
Pont most reggel néztük meg a családdal. Nagyon szép és érdekes is, mi jól elvoltunk vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...