Shenmue - nem ér véget a harmadik résszel

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 4.
  • Hír
Link másolása
A Shenmue-sorozat alkotója, Yu Suzuki szerint Ryo története nem ér véget a harmadik résszel, ő ugyanis mindenképp folytatni szeretné azt, ameddig a rajongók kíváncsiak rá.

A hivatalos PlayStation Blogon jelent meg egy interjú a Shenmue-sorozat atyjával, Yu Suzukival, amelyben azt is leszögezte a mester, hogy a harmadik résszel még nem ér véget Ryo Hazuki története. 

Suzuki szerint ha a Shenmue III pontot tenne a sorozat végére, azzal túlságosan összecsapottnak tűnne a végeredmény, ő pedig azt reméli, hogy addig gyárthatja a folytatásokat, ameddig a rajongókat érdekli a dolog. Suzuki korábban arról beszélt, hogy eredetileg négy-öt részben tervezte elmesélni Ryo kalandjait.

Akárhogy is, ha a folytatások is olyan tempóban készülnek el, mint a harmadik rész, akkor egy darabig biztosan velünk lesz a sorozat: a Shenmue II még 2001-ben jelent meg, míg az új rész november 19-én teszi tiszteletét PC-n és PS4-en.

9.
9.
crytek
#8: Hivatalos bolti legolcsóbb ára eddig $11.99 volt. Steames alap ára 34,99€

Szóval nem kell itt pánikot kelteni. Akit érdekel csapjon le rá most amíg lehet.
8.
8.
TrishtanAG
#7: Mégis mennyiért dobáljanak egy 20 éves játék pár éve megjelent Pc-s portját? A harmadik rész azoknak készült, akik két évtizede elmerültek ebben a csodálatos világban, és szeretnék végre megtudni hogyan alakul a 11 részre tervezett történet újabb fejezete. Aki annak idején nem vitte végig az eredeti játékokat, annak ez csak egy 10 évvel ezelőtti grafikát és lassú játékmenetet tartalmazó kaland-RPG játék lesz. Aki, meg végigvitte, az meg minden bizonyára tűkön ülve várja a harmadik rész megjelenését.
7.
7.
crytek
#6: Azért mondtam a fillérekért konkrétan 1.5-2 euroért dobálják..
6.
6.
adamsfamily
#2: A mostani Humble Monthly-ban is benne van.
5.
5.
Tidus
#4: Én valahogy jobban élvezem a régi játékok mechanikáit.Elismerem ez a játék csak azoknak való akik imádták az első két részt és a mai napig szeretnek retrozni.Aki úgy mond folyamatosan haladt a korral ...lehet felkötné magát ! :D
4.
4.
Darksiders84
#3: Van benne igazság én is targoncáztam szívesen és akkoriban tényleg jó volt de most ugyanaz már tényleg gyenge szerintem is.
3.
3.
Tidus
#2: Azért 2000-ben nem éppen volt ez gyenge techonologiailag...sőt....ezerszer minőségibb tolt ilyen téren mint a GTA-k...!
És igenis egy csoda volt abban az időben,a karakterek,történet ,eszméletlen szép zenék....igen...mai szemmel nem volt akciódús....és hála Istennek a rajongoknak akart megfelelni Suzuki mester és nem a tömegnek !
A Shenmue -t a kritiksokon kivül nagyon kis réteg értette meg még akkoriban is ...túl müvészi volt egy GTA -val szembe pl...de aki megértette az mai napig brutális rajongója a szériának.Vannak fanok akik évente elmennek pl Yokohama-nak arra a területére amit lemodelleztek a játék kedvéért....
Ez a játék techonologiai csoda volt akkoriban és mint mondtam brutális művészeti értéket képvisel....bőven többet mint a sok mai AAA multiplatform openworld műanyag vacak
2.
2.
crytek
#1: Mond fillérekért hozzá lehet jutni aki akar mindenki meg tudja nézni mi is ez az agyonhájpolt cucc. Game passba is lehet tolni de minden szempontból gyenge (szerintem)
1.
1.
Darksiders84
Ó csorikám kicsit mintha el lenne tévedve a rajongókkal kapcsolatosan. Akik voltak a Dreamcastes időszakban mára nem igazán fogják ezt már várni főleg hogy szinte ugyanaz úgy le van maradva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...