A vártnál előbb került piacra a Blacksad

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Hír
Link másolása
A Blacksad: Under the Skin premierje eredetileg november 14-én volt esedékes, egy technikai baki miatt azonban a PS4-es és Xbox One-os változat máris felkerült a digitális piacterekre. A Microids szerint mégis érdemes még várni vele pár napot.

A Microids antropomorf állatokkal operáló noir detektívjátéka, a Blacksad: Under the Skin már most, egy héttel a hivatalos megjelenés előtt megvásárolható és játszható, egy technikai mellélövés folytán ugyanis az eredeti terveknél korábban élesítették a program megjelenését a PlayStation 4 és az Xbox One digitális játékboltjaiban.

Jó hírnek hangzik ez bárkinek, aki várta már a képregényadaptációt, de a fejlesztők mégis arra kérik a leendő vásárlóikat, hogy egy kicsit még türtőztessék magukat, hiszen a játék jelenlegi állapotában nem nyújt teljes élményt. Érkezik majd ugyanis egy első napos frissítés, amely többek között komoly bugjavításokat eszközöl, javítja a program teljesítményét a textúrák betöltését és a framerate-et illetően, és több olyan hangeffektet és zeneszámot is hozzáad a játékhoz, amelyek a jelenlegi buildben még nincsenek benne.

Valóban érdemes lehet tehát kivárni azt az egy hetet. A Blacksad: Under the Skin egyébként PC-re is ekkor érkezik majd, a hónap végén, november 28-án pedig befut a Switch-verzió is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...