Anthem - Mass Effect témájú skinek érkeztek

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Boldog november 7-ét mindenkinek, boldog N7-napot! Ma megünnepelhetünk mindent, ami a videojátékok egyik legnagyszerűbb sci-fi univerzumához kötődik - ha úgy tetszik, akár az Anthemen belül is.

A trilógia vége (sokak szerint azonban már a második rész) után sajnos lefelé ívelt a Mass Effect karrierje, erről pedig hol emlékezhetnénk meg jobban, mint a zuhanórepülésnek induló játékok védőszentjében, az Anthemben? A BioWare csapata néhány kozmetikai újdonsággal ünnepli az N7-napot, így olyan páncélokat szerezhetünk, amelyek egyértelműen a Mass Effect-univerzum űrlényeire, illetve azok jellegzetes páncéljaira emlékeztetnek.

A játék négy Javelinjéhez négy különféle skin dukál. A Ranger a turian, a Storm pedig az qsari fajra emlékeztet, míg az Interceptor quarian öltözetet, a Colossus pedig krogan páncélt kapott. Ezeket azonban mégsem vágják hozzánk ingyen - darabját 61 ezer coinért (a játékban gyűjthető pénzért) vagy 850 Shardért (prémiumvaluta, melynek 1050-es csomagja 10 dollárba kerül) válthatjuk ki. A páncélkinézetek mellett találunk a boltban egy Andromeda Initiative-festést is, valamint a Shepard Shuffle emote-ot - utóbbi Shepard béna tánclépéseit idézi, ahogy azt a Citadel kantinjában is láthattuk.

4.
4.
ghost90soldier
#3: Azóta is égeti az agyamat hogy megvettem a legion dawn editiont belőle úgy hogy ket szar bétán is reszt vettem,ezt teszi a bizalom,bíztam a biowareben,dehát a bizalom az fogyó cikk lett már-mind a bioware mind az EA de most mar a Ubisoft is beállt a sorba a breakpointtal
3.
3.
#1: Hát szerintem biztos tolják páran, asszem benne van az 5 dolláros Origin csomagban is. Páran még talán ránéznek, de ez a játék szerintem totál elbukott. Elképzelhető, hogy valakinek tetszik annyira, hogy eltolja még a sztori végéig, vagy megnézi, hogy fut a gépén, de az a hc réteg, aki egész nap a játékban slacker-kedik biztosan eltűnt már.
2.
2.
Ooorky
#1: Figyelembe véve, hogy a készítők lemondtak a roadmap-ről nem sokan.
1.
1.
ghost90soldier
Asari el lett irva picit,amúgy meg jatszik még valaki az anthemmel vajon ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...