Dátumot és trailert kapott az I.G.I. Origins

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Toadman Interactive egy izgalmas előzetes társaságában fedte fel az I.G.I. Origins várható megjelenési dátumát. A 2021-ben érkező lopakodós shooter PC mellett még PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut majd.

A 2000-es évek elején bemutatott Project I.G.I.: I'm Going In és Project I.G.I. 2: Covert Strike után 2021-ben trilógiává avanzsálódik a hidegháborús játéksorozat. Ekkor várható ugyanis az I.G.I. Origins, amelyről még tavasszal láthattunk egy rövid előzetest, azóta viszont nem sok életjelet adott róla a Toadman Interactive.

Időközben azonban kiderült, hogy a svéd csapat csupán kiadóként funkcionál majd, a tényleges fejlesztésért az az Antimatter Games felel, akik legutóbb a Rising Storm 2: Vietnamon dolgoztak. Az I.G.I. Origins esetében azonban nem csak a jól kezelhető gunplayre, de a lopakodásra és a taktikai realizmusra is oda kell figyelniük, végtére is az MI6 egyik elit kémjét alakítjuk majd a 80-as években.

Az I.G.I. Origins tehát valamikor 2021-ben várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

8.
8.
gorbesz
#7: Hatalmas, real sztori koszi hogy megosztottad. Hasonlokat hallottam haveroktol jooo regen :) szombathelyen voltak az orszag masik vegerol.
7.
7.
Ezek a játékok annyira bejöttek nekem. Nem kerestem kifejezetten ezt a stílust anno, de amikor sorkatona voltam, volt ott az őrszobán egy gép. Sok mindent nem csinált vele az őrparancsnok, de azt viszont nyomatta, hogy éjjel, akkor is aludt ezerrel, amikor ott kellett volna ülnie neki és mindig ki volt jelölve valaki, aki virraszt. Egyszer rám esett a megtisztelő (loser) feladat, és ahogy horkolt az összes, mint minden rendes PC-s azonnal elkezdtem túrni a gépet. Mondom, ha egy Doom 1-etek sincs fent, akkor az egész légierő egy nagy nulla. Aztán doom semmi, de ilyen katonai meg kommandós játékokkal telibe volt verve a gép. Ezek között volt a Project I.G.I., amire felháborítóan durván rákattantam és jókat játszottam vele elcseszett éjszakákon, amikor azon az őrhelyen voltam. Aztán bejött az, hogy árvíz volt és a katonák elmentek a Tiszára homokzsákot pakolni. De mi pont szolgálatban voltunk, ami azt jelentette logisztikailag, hogy ez az őrség, meg aki 24 órával ezelőtt leadta, itt maradnak szolgálatot teljesíteni, a többi meg beleül a Kraz-ba, aztán megy a Tiszára. 24/24 tikk-takk szolgálat a nagyrészt üres laktanyában egy hónapon át. Mennyit játszottunk ott éjjel-nappal, jó ég. Volt olyan katona, aki előtte sosem játszott semmin semmivel, aztána végére úgy belejött a bill+egér menésbe, hogy jobbakat ment az I.G.I. pályákon, mint a többség. Hatalmas tényező volt a csapatunk hadszíntéren, olyan szinten őrködtünk a szolgálatban, hogy házzal együtt el lehetett volna lopni minket, azt sem vesszük észre.
6.
6.
crytek
Felkerülhetne mind steamre előzetesképpen!
5.
5.
prodigy1990
Remélem a mesterséges intelligenciára rágyúrnak valamelyest, mert az első két részben olyan hülyék voltak az ellenfelek, hogy rossz volt nézni.
4.
4.
joshfeed
A Jó kis Project I.G.I. :)
Imádtam ! :)
Várós !
3.
3.
Yanez
Szép emlékeket idéz az I.G.I. Ha jó lesz, meglesz.
2.
2.
ChrisKing84
Anno, de sokat játszottam a Project I.G.I első részével. Nagyon jó játék volt. Remélem ez is jó lesz.
1.
1.
Gerzson95
"lopakodós shooter" =Szart keversz, majd beállsz egy sarokba, és szitává lövöd az összes önkéntes ajtótámaszt. I.G.I 2 szép emlékek. VÁÁÁÁ. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...