A Just Dance 2020 lehet az utolsó Wii-játék

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Just Dance 2020 megjelenéséről érdemes megemlékeznünk, elvégre ez a Ubisoft utolsó olyan játéka, amely Nintendo Wii-re is megjelenik. Sőt, elképzelhető, hogy úgy általában is az utolsó Wii-játékról beszélhetünk.

Szerdán került boltokba a Just Dance-sorozat legújabb felvonása, a Just Dance 2020, amely PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Nintendo Wii-re jelent meg. Nem, nem elírás, a Just Dance-játékokat még annak ellenére is elkészítette a Ubisoft a Nintendo két generációval ezelőtti konzoljára, hogy azt már évek óta nem gyártják, és maguk a kiotóiak sem fejlesztenek rá évek óta.

A Just Dance 2020 ugyanakkor mérföldkő is a kiadó történetében: a Ubisoft a GamesIndustry.biznek azt mondta, hogy az új rész az utolsó Wii-játékuk. Bár a Nintendo ezt nem erősítette meg (és érthető okokból a Ubisoft sem tudott nyilatkozni a témában), könnyen lehet, hogy a Just Dance 2020 úgy általában is az utolsó Wii-játék. A Ubisoft lényegében utolsóként tolta a kis konzol szekerét az elmúlt években, a legutóbbi Wii-játék, amit nem a cég fejlesztett, a 2017 októberében megjelent Let's Sing 2018 volt.

Apró érdekesség, hogy ezzel a Ubisoft egy évvel tovább támogatta a Wii-t, mint a Wii U-t: a Just Dance 2019 még megjelent a Nintendo előző konzoljára.

1.
1.
zozo76hun
ez nem semmi! hirtelen en is a wiiu-ra gondoltam, de tenyleg a wii. jo kis PAL/NTSC interlace felbontas!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...