Mostantól PC-n is Metal Gear Solid 4-ezhetünk

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 9.
  • Letöltés
Augusztusban már sikerült működésre bírni PC-n a Metal Gear Solid 4-et az RPCS3 PlayStation 3-emulátorral, mostanra pedig a komplett alkotást végigjátszhatjuk, magasabb felbontással és majdnem stabil 60 fps-sel.

Mivel az emulátor lehetőséget ad néhány beállítás erejéig a grafika finomhangolására, így a Kojima által megálmodott látványnál is szebb összhatást érhetünk el. Ráadásul a fejlesztők rengeteg bugot és apróbb hibát is kijavítottak az eredeti verzióhoz képest, szóval tényleg nem árnyékolhatja be semmi a felhőtlen szórakozást.

A Metal Gear Solid 4 PC-s indításához nincs is másra szükség, mint a PlayStation 3 legutóbbi rendszerfrissítésére, melyet az alábbi linken szerezhettek be, illetve a játékhoz szükséges fájlokra, melyek ezen a linken lapulnak.

55.
Stony
54.
Ultimate
#53: Látod megint kiforgatod az ember szavait ahogy szoktad. :)
53.
delphijos
#52: Baszki, én nem szoktam személyeskedni, de tényleg a fasz kíván vele, hogy a komment szekció FELE azzal van tele hogy te POFÁZOL BELE GYAKORLATILAG MINDENBE, 20-30 kommenten veszekedve valakivel, sokszor olyanon aminek SEMMI KÖZE a cikkhez... Azért tényleg pofa kell hozzá hogy te szólj meg valakit hogy “beleszól” valamibe....
52.
Ultimate
#51: Remek de itt a hír továbbra is az emulátorról szól mire jött hogy ennyi erővel írjanak a torrentekről. De magyarázd ahogy akarod. Nem úgy írtam. Csak megint feleslegesen pofázol vele valamibe kiforgatva az ember szavait, sokadjára.
51.
delphijos
#48: ”Onnantól meg hogy a sonyis emulátort használ a psx minin...“

Értő olvasás segít ám. A gúnyolódás helyett mondjuk.... plusz nemrég volt részem a Stalker / RDR2 kétfrontos csatádat ”végig izgulni” ( mindkét helyen másik lövészárokban ráadásul ). Szóval mint írtam NEM az emulátorral van a “gond”, nem véletlen hogy az emulátorok írói sem mellékelnek rom-ot vagy rendszer szoftvert az emulátorhoz.

Amúgy meg csak leírtam pár dolgot a témával kapcsolatban, erre úgy csináltál, mintha warezolást üvöltve kivégzést követeltem volna az emulátor használókra.... már ezerszer elmondtam, hogy engem nem érdekel még az se ha valaki tényleg warezol, az nem tetszik ha ideológia van mellé gyártva, és hangoztatja hogy miért “jogos” hogy csinálja.
50.
delphijos
#46: ”Pl az ingyenes ePSXe emulátort ugyan úgy leszedték a weboldalról, mint bárki és ami volt valamikor mini PS, azon futtatják, tehát eladják és pénzt keresnek vele. Most nyilván a PS emulátort sem azért készítették emberek, hogy pont a Sony eladja kérdés nélkül.”

Amint alább is írtam, maga az emulátor nem sért semmilyen törvényt, és mivel az epsxe nem free szoftver, kizártnak tartom hogy a Sony ne fizetett volna a használatért. Szerintem az írói nem jártak ezzel rosszul.
49.
Ultimate
48.
Ultimate
#45: Ezekből egyet használtam. Írd. Álljon. Megszoktam már hogy a GK okoskája vagy. Ettől még az emulátorozást nem egyenlő a warezolással
Onnantól meg hogy a sonyis emulátort használ a psx minin... :)
47.
logic5
#44: EZT ÉPP TE MONDOD?????? :D Szakadok :D Egyébként mindketten megéritek a pénzetek... :D
46.
Neotechtr
#43: Ezeket a különféle jogokat a Sony is rugalmasan használja. Pl az ingyenes ePSXe emulátort ugyan úgy leszedték a weboldalról, mint bárki és ami volt valamikor mini PS, azon futtatják, tehát eladják és pénzt keresnek vele. Most nyilván a PS emulátort sem azért készítették emberek, hogy pont a Sony eladja kérdés nélkül. Másrészt persze, egy emulátorban a legvégső esetben sincsen másolásvédelem, tehát bármi ROM-ot legálisan, vagy illegálisan is le lehet tölteni, ez már a felhasználón múlik.
45.
delphijos
#44: A “baromság” , “nettó faszság” , “troll” meg hasonló megjegyzések használatától még nem lesz igazad. Engem nem érdekel és nem is zavar hogy lehozta az oldal. De amit írtam az áll. És idetartozónak érzem, sokkal inkább mint amikor egy játék cikk alatt meleg / zsidó / melyik konzol, CPU, GPU a jobb , stb... vita van.
44.
Ultimate
#42: Ahogy te is amikor mindig mindenbe beleokoskodsz (bezony, szoktál). Annyit írtam hogy nem kell egyből baromság miatt az oldalnak ugrani. Erre jöttélt te egy totál mellékes baromsággal. Ennyi történt.
43.
delphijos
#41: Valószínűleg egy csomó jog ami a játékkal kapcsolatos, lejárt. És nem érte meg megújítani. Ilyenkor már nekik sincs joguk terjeszteni....
42.
delphijos
#40: Azért vicces kicsit hogy mennyire objektív igazságnak képzeled állandóan a véleményedet. Félreértés ne essék én fullra leszarom ahogy ekézel másokat ( akár engem is ) ha más véleményük van mint neked....

Ugyanakkor:

1. Az emulátor használat önmagában nem gond, de a rendszer szoftvert emulátoron futtatni már az EULA-ba ütközik.
2. Nem mondtam hogy bitóra az emuátor hasnálókkal, csak leírtam a véleményem.
3. Nem “okoskodok”, csak hozzászóltam a véleményemmel, mint bárki más. Bocs ha nem tetszik, szerintem a Te véleményedet is olvastam már elégszer (és más is ) olyankor amikor baromira nem volt rá már kiváncsi senki.....
Ennyi
41.
Nyarlako
#39: Ha a kiadóknak nem miért nem elérhető rengeteg régi játék se kereskedelmi forgalomban, se online storeban?
40.
Ultimate
#39: Másnak is. Feleslegesen okoskodsz bele.
Az emulátorozás nemegyenlő a warezolással. Ennyi.
39.
delphijos
#38: Neked, felhasználóként biztos....
38.
Ultimate
37.
delphijos
#33: Félreértés ne essék, nem érdekel különösebben hogy ki mit csinál, meg nem is ítélkezni akarok, de kiváncsi lennék azért hány ember tolja emulátorral úgy hogy megvan neki a játék, és vagy van br olvasója, vagy elment valakihez ISO-t csinálni.... Azért nem az a jellemző egy emulátornál hogy legális forrásból vannak hozzá a játékok, valljuk be...
36.
Nyarlako
#33: Ennyi. A nagy no warez sírást én se szeretem meg mikor emberek az erkölcsi bajnokainak érzik magukat.
Bár a másik végletet se akik meg folyton lol majd torrentrol meg mikor lesz már crack ajvékolás.
35.
sinister
Álmaim netovábbja, hogy hivatalosan is megjelenjen PC-re (már nem fog), és mellékeljenek hozzá egy olyan patch-et, amely eltünteti Old Snake borzasztó bajuszát. :D
34.
SLi
#28: mégis milyen leírás kell neked egy torrentről? rá kell kattintani és elindul a letöltés, tessék, remélem segítettem
33.
Ultimate
#32: Senkit, csak ne verjük már a tamtamot mert le merték hozni, az emulátor nem illegális maximum a Sony szemében mert így nem kell ps3 a játékokhoz. De a Sony is elmehet a sunyiba ha emiatt veri az asztalt azok után hogy a psx minin emulátor futott ugye... :)
32.
Nyarlako
#31: De ha illegális is most öszintén, kit érdekel pár álszent faszkalapon kívül?
31.
Ultimate
#28: Csak megsúgom hogy az emulátorozásnak nem kötelező kalózkodásnak lenni, ha megvan eredetiben egy game általában azzal is tolhatod egy iso fájlt generálva. Vagyis kurvára nem illegális maximum ha a játékot illegális forrásból szerzed.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...