Játszd végig belső nézetben a Silent Hill nyitányát!

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Zero Trace Operative fedőnevű Silent Hill-fan az elmúlt öt hónapját egy meglehetősen érdekes projekttel töltötte; elkezdte átalakítani az első Silent Hill-játékot belső nézetű alkotássá, melyet most ki is próbálhatunk teljesen ingyen.

Sajnos egyelőre csak az első pár percet játszhatjuk újra, és úgy néz ki, hogy a projekt folytatása sem garantált, viszont a légvédelmi szirénák és a ködös utcák birodalma még mindig van annyira rémisztő, hogy érdemes hozzájuk visszatérni minden játékos számára.

A Silent Hill Remake demóját az alábbi linkről tudjátok leszedni, a remake készítéséről pedig ZTO hivatalos blogjában találhattok részletes fejlesztői naplót.

20.
20.
kryszisz
#19: Mondjuk ez is jogos, én is meg fogom venni a Doom első 3 részét PS4-en, hiába van meg steamen is...ilyen ez a rajongás na:D De ha mondjuk egyszer kiadnák jelen generációs konzolokra a Mass Effect trilógiát (tudom, ébredjek fel), biztosan azt is beszerezném újra, legalább egyben lenne az egész, nem úgy, mint PC-n, hogy az első 2 steam a harmadik meg Origin.
19.
19.
crytek
#18: Szerintem sokszázezer rajongónak már az is elég lenne SH fronton ha újra elérhetően lennének steamen, epic szarjába, gogon ,ms storeba bárhol csak legyen..
18.
18.
kryszisz
#17: Mondjuk a Bluepointra rábízni egy remake kollekció elkészítését jó lépés lenne, plusz garancia a minőségre:) Egy új rész esetében viszont igenis indokolt lenne a AAA, nem azért, mert neked vagy nekem nem lenne elég az alatta levő szint (ami azt illeti, engem a AA címek jó ideje jobban megfognak, mint az úgynevezett "nagyágyúk"), hanem mert a potenciális vásárlóréteg egy ilyen nagymúltú cím esetén nem érné be kevesebbel, hisz mégis csak egy legendáról van szó. Persze úgysem lesz az egészből semmi, kivehetjük a kezünket a biliből:/
17.
17.
crytek
#16: Nem kell ide A se AA pláne nem AAA egy minimális ráfordítás +az 1-et + a Downpourt kihozni pcre és az összes rêszt egy kollekcióként újra kiadni xbox,ps,pcre..
16.
16.
kryszisz
#13: Az rendben van, hogy kismillió cég megvehetné, amire célozni akartam (de úgy fest nem ment át), hogy van e ezek közül olyan, aki képes lenne egy AAA minőségű, remek SH játékot tető alá hozni ezek közül. THQ sok "jó", vagy "oké" játékot ad ki, de ehhez a névhez az oké nem lenne elég az üdvösséghez, ezt jól mutatja a 2, nem Konami által jegyzett rész "sikere" is. Ezt a lolozást meg hagyjuk már (és ezt nem csak tőled kérem), annyira középiskolás zsargon, és egy rendes kommentet is teljesen komolytalanná tesz. Persze ez csak egy jótanács;)
13.
13.
crytek
#12: Kinek lol... THQ Nordic a 0. percbe megvenné.. Egyedül a Konami van a földön aki egy ilyen nagy címen ül miközben a Capcom a 86 éve cuccia remakejével letarolja piacot... Sajnos balfasz cégek mindig is lesznek
12.
12.
kryszisz
#4: Na jó, de kinek adnák el? AAA téren nem nagyon van olyan kiadó, aki kompetens horror címekben. Capcom okés lenne, de nekik gondolom elég a RE, EA meg kinyírta a Visceralt, akik tudtak is volna mit kezdeni az alapanyaggal. AA téren talán a Frictional okés lenne, csak nincs pénzük egy ilyen névre, plusz eddig csupán rejtőzz/menekülj stílusú címeket csináltak, ami nem épp egy Silent Hill kompatibilis koncepció. Persze jó lenne egy valódi Silent Hill cím, de amíg ennyit hoznak a telibevert nyerőgépek, addig hiába álmodozunk:/
10.
10.
godach
Kíváncsi vagyok hogy a GK szerkesztői mikor kezdik el reklámozni azt is, hogy mi tölthető a mai naptól Ncoreról xD
5.
5.
godach
#4: De kinek?
Senki sem szeret azért játékot készíteni, hogy majd évek múlva legyen belőle pár centje, amit nagy nehezen kifizetnek a magadfajta játékosok :(
4.
4.
crytek
#3: Már nem igen érdekli őket a dolog sajnos. Nemhogy eladnák a jogokat
3.
3.
Anti4730
Tenyleg a Konami milyen emlitesre melto jatekot csinal mostansag a pro evo soccer en kivul?
2.
2.
xuhilir
#1: Majd megveszed bundleba. :)
1.
1.
crytek
Sajnálom hogy a Konaminál vannak a jogok :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...