Újra összeállhatnak a Jóbarátok

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint újra összeállhat a Jóbarátok stábja egy speciális epizód erejéig, igaz, a tárgyalások még csak most vették kezdetüket. Ha minden összejön, kizárólag az HBO Maxon láthatjuk majd a visszatérést.

Ha figyelemmel követtétek a Disney+ rajtja körüli felhajtást, nagyjából el tudjátok képzelni, hogy mire lehet majd számítani jövő májusban, amikor elindul az HBO új streamingszolgáltatása. A csatorna mögött álló Warner ugyanis szintén masszív tartalommal indítja majd útnak az HBO Maxot, aminek a pletykák szerint egy Jóbarátok-visszatérés is a része lesz.

A The Hollywood Reporter jelentése alapján ugyanis újra összeállhat a Jóbarátok stábja egy különleges epizód erejéig, így a Warner állítólag a hat főszereplőt alakító színészgárdával, valamint az eredeti alkotókkal, David Crane-nel és Marta Kauffmannal is tárgyal a visszatérésről. A lap hangsúlyozza, hogy a megbeszélések még csak most vették kezdetüket, könnyen lehet, hogy nem is lesz a dologból semmi, de a WarnerMedia igazgatótanácsának elnöke, Bob Greenblatt állítólag nagy pártfogója az ötletnek, szóval van okunk reménykedni.

Az HBO Max kezdetben Észak-Amerikában rajtol majd el, és utána fokozatosan terjeszkedik a nagyvilágban - kérdés persze, hogy ez mit jelent a csatorna nálunk is futó szolgáltatására, az HBO GO-ra nézve. Az HBO-előfizetők számára ingyenes, egyébként pedig havi 15 dollárba kerülő HBO Max kínálatában természetesen a teljes Jóbarátok-sorozat elérhető lesz; hogy ez mekkora fegyvertény, azt jól sejteti, hogy a Netflix csak idén 100 millió dollárt fizetett ki azért, hogy műsoron tarthassa a szériát.

A költekezéstől egyébként az HBO Max üzemeltetői sem riadnak vissza, a hírek szerint ők 500 millió dollárt fizettek ki a South Parkért.

18.
18.
delphijos
Azért az nem ritkaság hogy egy népszerű sorozat ( vagy akár film ) szereplői szinte teljesen “eltűnnek”. De legalább is sose lesznek olyan ismertek többet. Esetleg szokott lenni egy akinek összejön...
17.
17.
manderel
#16: Kivéve Mike, vagyis Paul Rudd. Ő pont most éli a reneszánszát.
Jó tudom, neki csak olyan 20-22 része volt a Jóbarátokban.
12.
12.
Ooorky
#10: 8. évadtól kezd kiégni, addig elviszi a hátán a nosztalgia (na meg az elején elég dögös volt Jennifer).
A Joey spinoff az már full szar.
11.
11.
prodigy1990
Rég volt, jó volt, de elmúlt. Ez már csak a sorozat megerőszakolása lenne. Pontosan ez a baj a filmiparral és a sorozatok egy részével, hogy nem tudják, mikor kell abbahagyni.
Nem csoda, hogy silányabbnál silányabb alkotások születnek a régi címek újrázásából.
10.
10.
SLi
2003 környékén 12 évesen mindig néztem a viasat3-on suli után, pár éve mikor felkerült netflixre újra belenéztem és döbbenetesen kiábrándító volt, egyedül a 90-es évek nosztalgia menti egy kicsit
7.
7.
user101
#6: Én meg havonta felmondom az asszonynak és ha csak egy szót is tévesztek, Günternek hív egy hétig... ;)
6.
6.
Macifasz
#2: Csak kétszer? Medioooooocre. :-D Én a sorozat végeztével, minden évben újranézem az összes évadot. Párszor feliratosan is lenyomtam őket. :-D
3.
3.
pjoco
#2: Csak kétszer. :D Egy kezemen nem tudom megszámolni hányszor láttam.
2.
2.
Yanez
Örülnék neki, mint majom a farkának. Kétszer is végignéztem a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...