X019: A Rare és az Obsidian is bejelentésre készül?

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 13.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, nem csak a Microsoft szerint lesz érdemes odafigyelni az X019-et felvezető Inside Xbox-epizódra, több forrás szerint is izgalmas bejelentésekre számíthatunk holnap este.

Először a VGC számolt be róla, hogy bejelentésre készül a holnapi Inside Xbox során a Rare, a fejlesztőcég állítólag egy külső nézetes kalandot mutat majd be, méghozzá egy vadonatúj címet. További érdekesség, hogy a játékot már kifejezetten a Scarlettre hegeszti a csapat, szóval nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft beizzítja a következő generációs rakétáit is.

A Rare bejelentését az általában jól értesült iparági elemző, Daniel Ahmad is megerősítette, emellett hozzátette, az Obsidian Entertainment új címéről is lehull majd a lepel. Ezenkívül (2020-as) dátumot kap a Bleeding Edge, a Minecraft Dungeons és a Wasteland 3, továbbá egy "shadow dropot" is kapunk: vagyis egy olyan játékot, amit a bejelentése után ki is adnak majd.

A sokat emlegetett Inside Xbox-epizód magyar idő szerint holnap 21 órakor veszi kezdetét. A Microsoft több mint tíz Xbox Game Studios-fejlesztés kapcsán ígér híreket (nagyon úgy néz ki, hogy az Age of Empires IV-et is itt láthatjuk először), valamint szó lesz az Xbox Game Pass újdonságairól és a Project xCloudról is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...