Premier előtti előzetesen a Shenmue III

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 14.
  • Videó
Link másolása
Közel 18 év várakozás után jövő héten végre befut a Shenmue-sorozat harmadik felvonása. Ennek örömére már megtekinthető egy launch trailer segítségével, mit is kínál majd Ryo Hazuki visszatérése.

Hihetetlen, de közel 18 év kihagyás után tér vissza a Shenmue-sorozat. A harmadik epizód létrejöttét a 2015-ben indított Kickstarter-kalapozás alapozta meg, meg talán az is, hogy a projekthez gyakorlatilag minden korábbi veterán visszatért.

Sajnos így sem volt zökkenőmentes a játék elmúlt négy éve, miután kiderült, hogy a PC-s változat Epic Games Store-exkluzív lesz, a Ys Net és a játékot kiadó Deep Silver borzasztóan rosszul kezelte a rajongói reakciókat.

Mindenesetre az alapozás, a régóta várt harmadik részre való hangolódás már megtörtént, hiszen tavaly megkaptuk a klasszikus első két rész HD-kiadását, így a Dreamcast (és Xbox) után végre új platformokra is kimerészkedett a franchise.

A Shenmue III november 19-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

1.
1.
Darksiders84
Na ez mégse látszik annyira régiesnek grafikailag igaz nem mai látvány de elfogadható. Kár hogy nem lesz dobozos. Storban nem néztem még mennyi de sajnos így nem de dobozosan adtam volna esélyt a régi emlékek miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...