X019: Dátumot kapott a Bleeding Edge

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a tegnap esti Inside Xboxban bejelentették a Ninja Theory új játékának napra pontos megjelenési dátumát. Új látnivalók is érkeztek!

A szintén Microsoft-tulajdonban lévő Ninja Theory első Microsoft-exkluzív fejlesztése egy kétszer négyfős felállásra kihegyezett, közelharcra fókuszáló multiplayer anyag lesz, amely az Overwatchhoz hasonlóan különböző képességekkel felvértezett hősöket vonultat majd fel. Köztük az X019 is bemutatott, strucclábú Casst.

A készítők bejelentették, hogy a Bleeding Edge 2020. március 24-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra is, természetesen Xbox Game Pass-támogatással. A számítógépes változat a Steamről is beszerezhető lesz, és mivel az anyag Xbox Play Anywhere-cím, a keresztplatformos játék és mentés is elérhető majd. Az előrendelők és a Game Pass-előfizetők emellett bétázhatnak is, méghozzá két körben: az első február 14-én, míg a második március 13-án indul.

Az előrendelők a három skint felvonultató Punk Packet is megkapják, ehhez azonban a Game Pass játékosai is hozzáférhetnek majd, ha a megjelenést követő első héten elindítják a játékot.

Az új trailer mellé egy teljes meccset is tudunk mutatni a GameSpot jóvoltából - a felvétel még az alfaverzió alapján készült:

1.
1.
PaprikaJancsi
Ennek a játéknak az a legnagyobb előnye, hogy GamePassba jön, hátha akkor nem hal ki a játékosbázis egy hónap alatt, mert amúgy lehet, hogy egy kellemes kis multi game lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...