Hamarosan újra jelentkezik a Gears Tactics

  • Írta: szlav
  • 2019. november 17.
  • Teaser
Link másolása
Mi már kezdtünk aggódni, hiszen sem az E3-on, sem pedig az X019-en nem esett szó a Gears Tacticsról. A The Coalition azonban nem feledkezett meg a körökre osztott játékról, így azt az idei The Game Awards során ismét megtúráztatják.

Izgalmas volt a Gears-rajongók számára a 2018-as E3, hiszen egy ízben mutatkozott be a Gears 5, a Gears POP! és a Gears Tactics. A három játékból kettő azóta már piacra is került, a Gears Tactics környékén azonban csak a tücskök ciripeltek. A Microsoftnak márpedig minden alkalma megvolt rá, hogy újra megmutassa a Splash Damage konyháján készülő játékot - gondoljunk csak a néhány nappal ezelőtti, eddigi legnagyobb Inside Xbox-előadásra!

Szerencsére nincs még semmi veszve, hiszen a The Game Awards hivatalos Twitterén megerősítették, hogy az év végi díjátadón újra felpörögnek majd a Lancerek. Ahogy azt megszokhattuk, a trófeaosztás mellett néhány új bejelentés és számos izgalmas előzetes is lepörög majd a színpadon, a Gears Tactics pedig már biztosan ezek között lesz. Az esemény december 12-én esedékes, tehát nem is kell túl sokat várnunk rá.

A Gears Tactics PC-re és Xbox One-ra érkezik.

1.
1.
delphijos
Na, ez engem is nagyon érdekel. Szeretem az ilyen cuccokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...