Tévéreklám érkezett az új Star Warshoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy az sejthető volt, a legutóbbi trailerrel még nem ért véget a Star Wars: The Rise of Skywalker promózása. Érkezett egy új tévéreklám, az Entertainment Weekly jóvoltából pedig egy nagy adag képet is kaptunk az új részhez.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Star Wars: Skywalker kora premierjéig, és ahogy az várható volt, a Disney rákapcsolt a mozi marketingjére. A minap érkezett például egy tévéreklám, amely a korábban már látott jelenetekhez tesz hozzá néhány új snittet:

Ezzel párhuzamosan megjelent az Entertainment Weekly legfrissebb száma, amely a Star Warsnak szentelte a címlapsztoriját. A magazin három különböző borítóval érkezett, mindhárom Star Wars-trilógia kapott egyet-egyet:


Ha ez még nem lenne elég, a lap egy sor exkluzív fotóra is lecsapott. Ezeken láthatjuk az új trilógia már jól ismert hőseit, felbukkan rajtuk két újonc, így Richard E. Grant és Naomi Ackie karaktere, és az Első Rend rohamosztagosai is komolyan menetelnek valahová:


Emellett néhány érdekesebb részletre is fény derült az újság cikkéből: J.J. Abrams rendező például elmondta, az új film utómunkálatai lényegesen kevesebb időt vettek igénybe, mint a hetedik részé, és azt is leszögezte, hogy a kilencedik epizód tényleges lezárás lesz, semmilyen direkt folytatásnak nem ágyaz majd meg. 

Ez abból a szempontból nem meglepő - lásd a fenti szpotot -, hogy a film teljes marketingje a lezárásra lett felépítve, némileg ellentmond ugyanakkor Abrams kijelentésének Naomi Ackie nyilatkozata, aki szerint ha nem is végződik cliffhangerrel az új epizód, nyitva hagy néhány kérdést, amiről eldiskurálhatnak majd a rajongók.

Az új Star Wars december 19-én landol a hazai mozikban.

Update! Bónuszként érkezett néhány karakterposzter is, csekkoljátok őket!

10.
10.
mdr88
Ennek a trilógiának az ALAPVETŐ problémája az az, hogy mikor megírták az első részt (VII-et), akkor még halvány lila fingjuk sem volt róla, hogy hova akarják elvinni a történetet. Mind a klasszikus, mind pedig az előzmény trilógiának volt egy íve, amin haladt a történet és a cselekmény... ebben a trilógiában ennek nyoma sincs. a VIII. résznek kb. semmi köze nincs ahhoz, amit a VII-kel megpróbáltak felvezetni. Ennek ellenére azért remélem, hogy egy méltó lezárást kapunk.

#9.: a Fallen Order egy - elnézést - KICSESZETT MASTERPIECE!!! Nagyon nagyon jó lett... kb 10-12 órám van benne és még a felét sem pucoltam ki (ami ha a várakozásokat nézzük szerintem nagy szó)

A Fallen Order mellett mindenkinek ajánlom a The Mandalorian-t. Azoknak is, akik szeretik a Star Wars-t és azoknak is akik szeretik az "űrwesternt" :)
7.
7.
SLi
#5: Azért vannak jó zenék benne :)
Mondjuk a Mandalorian Theme konkrétan zseniális
https://www.youtube.com/watch?v=xXp4GnC1Z3Q
Egyszerre klasszikus western, egyszerre epikus star wars, hibátlan tényleg
5.
5.
hoaw
Egy random jelenet a Mandalorian-ból többet ér, mint ez az új trilógia.
2.
2.
cSzLaszlo
torrent időt talán majd megéri ,mást nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...