Márciusban jön a One Piece: Pirate Warriors 4

  • Írta: szlav
  • 2019. november 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Új trailert, vele együtt pedig nyugati megjelenési dátumot kapott a következő One Piece-játék, a Pirate Warriors 4. A Bandai Namco emellett nyilvánosságra hozta a különféle portok közti különbségeket is.

Folytatódnak Luffy videojátékos kalandjai, a Bandai Namco és a Koei Tecmo pedig végre azt is elárulta, hogy mikor csaphatunk le a One Piece: Pirate Warriors 4-re. A lent látható friss előzetes 2020. március 27-ét jelölte meg a kalendáriumban, ez pedig nyugaton érvényes a PC-s, PS4-es, Xbox One-os és Switch-változatra is.

A Bandai Namco néhány hasznosabb információt is elárult arról, hogy miben különbözik majd a játék a különféle konzolokon, már ami a grafikai részletességet illeti. A játék 1080p-s felbontásban fut majd a hagyományos PS4-en és 2160p-ben a Pro konzolon. Az Xbox One X a PS4 Próval megegyező pixelszámot pörget, a Microsoft alapgépe viszont csak 900p-t produkál. Ezt a 900p-t tudja majd a Nintendo Switch is, ha TV-módban használjuk - hordozható állapotban 540p-s felbontást kapunk.

7.
7.
Yanez
#5: Naná, hogy nézem! Mindig megtekintem az aktuális részt. Nekem baromira bejön a Wano fejezet! Valami nagyon nagy készülődik benne, ami Kaido és a bandájával váló összecsapást illeti. Úgy érzem ez lesz az egyik kedvenc fejezetem! Eddig talán az Enies Lobby a kedvencem, bár tudom sokaknál az Alabasta az. Viszont az Imple Down-Marineford is óriási volt! Amit utálok és nem tudom hogyan szenvedtem végig, az a Thriller Bark volt.

Mr.Dead: A grafika valóban más lett az adott fejezetre, ami számomra nagy pozitívum, mert nagyon tetszik, bár eddig sem volt vele különösebb bajom.
5.
5.
SLi
itt van, 8 hónap alatt 634 rész
https://www.gamekapocs.hu/tag/giga321/blog/6241/one_piece_megagigaszuperhiper_teszt
Yanez is nézi, (nézte?) ha jól emlékszem
4.
4.
SLi
volt itt egy srác az oldalon aki elkezdte nézni az elejétől és valami hihetetlen rövid idő alatt (egy nyár talán?) utolérte a premiert
2.
2.
Mr.Dead
Valaki követi az animét? A Katakuris harcnál feladtam a hétről hétre szenvedést a semmivel, és átmentem a Mangára,de azóta láttam hogy Wanora hogy osszekapták magukat kinézetre az anime készítők. Ez még mindig tart vagy azóta feladták?
1.
1.
kastorhun
A One Piece adja magát egy jó játékhoz, erre ezt a címet is gagyi vacakokra pazarolják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...