Remake-et kap a Tony Hawk's Pro Skater?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Az idei E3 több bejelentését is idő előtt kiszivárogtató Sabi nevű Twitter-felhasználó ezúttal arról számolt be, hogy egy Activisionnél dolgozó forrása szerint a kiadó már elkészült az első két Tony Hawk's Pro Skater remake-jének prototípusával.

Minden jel szerint az Activision folytatja a klasszikusai leporolását, így a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy vagy a Spyro Reignited Trilogy után nem kizárt, hogy a gördeszkázás szerelmesei is örülhetnek majd: egy friss szóbeszéd alapján visszatérhet a Tony Hawk's Pro Skater első két része.

A mindig megbízható híreket szállító Sabi ezúttal a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy az Activisionnél dolgozó forrása szerint a kiadó már elkészült az első két Tony Hawk's Pro Skater remake-jének prototípusával, amit egyelőre belső használatra elérhetővé is tettek a dolgozók számára. Később érkezett egy újabb Twitter-bejegyzés, amiben Sabi arról ír, hogy egy Liam Robertson nevű újságíró is megerősítette az információt.

További érdekesség, hogy egy folytatásról is pletykálnak mostanság. A hírek mentén újra előkerült The Nine Club podcast egy múlt hónapban adásba került epizódja, amiben a vendég nem más volt, mint a profi deszkás Lizzie Armanto. A hölgy, miután épp arról beszélt, milyen volt a Tony Hawk’s Pro Skater ötödik részén dolgozni, később megjegyzi, hogy egyébként jön egy új része a játéknak, és bizony abban is szerepelni fog.

A teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy a korábbi hírek szerint Tony Hawk és az Activision szakítottak egymással.

7.
7.
Yanez
Gyerekkorom egyik gyöngyszeme, de ma már nem igazán érdekel a műfaj.
3.
3.
user101
Meglepő, hogy az emberek milyen pozitívan és rajongással szoktak erről a játékról beszélni, pedig azt gondolnám, hogy egy ilyen játéknak nincs igazán kultusza... :) Én anno általános végefelé és középiskolában végig deszkáztam, de csak közlekedésre használtam ( mondjuk mindenhova :) de eszembe nem jutott ezt vagy bármelyik más hasonló játékot kipróbálni. Kivéve persze az SSX Blur-t, Wii-n, de az se aratott nagy sikert nálam...
1.
1.
Punker
Az American Wasteland volt a legjobb rész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...