Spitlings - újabb Stadia-exkluzív érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Ideiglenesen Google Stadia-exkluzív lesz a Handy Games új játéka, a Spitlings, amely egy kooperatív módra kihegyezett akció-platformer. Azt még nem tudjuk viszont, hogy mikor kerül fel a szolgáltatás kínálatába a cím.

A Gylt után újabb exkluzívot húzott be a Google a Stadiához: igaz, ez is csak ideiglenesen lesz hozzáláncolva a cloud gaming szolgáltatáshoz.

A couch co-opra kihegyezett játékban négyen vághatunk neki a kalandoknak, a feladatunk pedig az lesz, hogy némi könnyed ugrabugra és... köpködés segítségével legyűrjük a ránk váró mintegy 100 pályát. A játékosok egyébként egymással is versenyeznek, hiszen a játék számolni fogja, hogy ki hány fraget szedett össze, a továbbjutáshoz ugyanakkor elengedhetetlen lesz a csapatmunka.

Ha minden jól megy, 30 különböző pályatémát és karaktert oldhatunk fel, továbbá ha a sztorimód vagy az arcade móka nem lenne elég, még egy pályaszerkesztőt is kapunk - ez szintén nyüstölhető kooperatív módban.

Azt még nem tudjuk, hogy a Spitlings mikor érkezik a Stadia kínálatába, ám később PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen is tiszteletét teszi.

4.
4.
user101
A tech blabla-val is be lehet hülyíteni a népet ( ahogy félelemkeltéssel is lehet választást nyerni ), különben az X1-ből és főleg az X-ből egy darabot nem tudtak volna eladni... :) Ezzel viszont az a baj, hogy 1 hónap alatt rájössz, hogy mekkora átverés az egész és le tudod mondani... :)
3.
3.
PapaYeti
4K ? :)
Nem értem ezt a stadiát. Ha új konzolt dobsz piacra akkor azt sokkal inkább a jó exkluzívok adják el nem a Tech blabla. Még ha látszólag a tech blablát zabálja a nép, de csak azért mert azzal lehet szájkaratézni. Kell egy játék ahól van egy jól felépített világ hatalmas lor és kell egy sandbox full fun amikbe annyi pénzt nyomnak ami lehet megsem térűl mert ez a konzol reklámjának az alapkövének kellene lennie... én legalábbis így csináltam volna :)
1.
1.
hedzsooo
Remegve várjuk az exluzívokat rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...