Skywalker kora - a kiszivárgott szkript rejtélye

  • Írta: szlav
  • 2019. november 28.
  • Cooltúra
Nagy volt a pánik a Disney-nél, a hét elején ugyanis felkerült eBayre a Star Wars IX egyik elkallódott forgatókönyve. Miki egérék azonban gyorsan lecsaptak az elkallódott iratokra, és kiderítették azt is, hogy ki nem volt elég óvatos.

Hatvanöt font, ennyi pénzért került fel a Star Wars: The Rise of Skywalker forgatókönyve az eBayre - nyilvánvaló, hogy a szerencsés megtaláló nem volt tisztában a papírosok valódi értékével. Valószínűleg mindannyian jól jártunk azzal, hogy ennek ellenére a Disney emberei villámsebességgel lecsaptak az elkallódott iratokra, hiszen valószínű, hogy egyéb esetben az egész internet a kilencedik epizód legnagyobb spoilereivel lenne kitapétázva.

Kiderült az is, hogy kinek kellene jobban vigyázni a dolgaira: John Boyega, a dezertált rohamosztagos Finnt alakító színész volt a ludas, ezt pedig be is vallotta a Good Morning America műsorában. Boyega épp költözés előtt állt, amikor is egy napon az ágya alá rejtette a forgatókönyvét mielőtt néhány bulizni érkező barátját fogadta volna. Talán mondani sem kell, hogy ezután teljesen megfeledkezett a szkriptről. A szöveget azonban nem a vendégei találták meg - valójában hetekig hevertek az ágy alatt a papírosok, hiszen a színész épp ekkor költözött új lakásba. Egy takarító volt a szerencsés, a többi pedig innentől már történelem.

Valószínűleg Boyega is elég jól járt azzal, hogy a Disney kommandósai találtak rá először az interneten árusított szövegkönyvre, hiszen így a színész megúszta pár szidalmazó szóval. És amikor pár szidalmazó szóról beszélünk, az alatt azt értjük, hogy az egész Disney, gyakorlatilag mindenki pánikolva hívta fel Boyegát, aki a reggeli műsorban poénkodva hozzátette, hogy még maga Miki egér is megdorgálta őt a telefonon.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba.

48.
godach
#20: "És még sok sok hírhez(persze nem mindhez) leírom majd ezt. Sőt ha kijött a film, és letöltöttem, akkor valszeg azt is szét fogom fikázni."

Ahogy idősödöm és nő az érdeklődési köröm, rájöttem hogy még arra sincs időm amire szeretnék, nemhogy azt nézzem, írjak róla és fikázzam ami szerintem rossz és nem érdekel.
Fura életed lehet :)
47.
Aang
#46: De mi ebben az ellentmondás? Nem gondolhatom hogy igazam van, nem próbálhatlak meggyőzni róla a-nélkül, hogy közben ne magasztaljam fel a véleményem mint végső egyetlen igazságot? És támadjam meg a másikat, mert egy ididóta, hogy nem az én igazamnak él? Ezt most tényleg nem értem. Szerintem nagyon nagy gáz van a gondolkodásmódotokkal. Mintha egy vitában mindig kéne lennie egy végső győztesnek. És mikor megszólal a gong, akkor a nép szerint vesztett illető, már csak egy szerencsétlen idióta.
" de tényleg unalmas minden SW hír alatt 50 kommenten azt olvasni hogy “ez a fos még a torrentet se éri meg”
Hát ez van, ilyen az élet. Egyébként még mindig rajtam rúgoztok, mert egyetlen kommentben csúnyát írtam a filmekről. Szóval ideje lenne leszállni rólam, mert már kezd nagyon unalmas lenni
46.
delphijos
#45: Azért az nem kicsit ellentmondás, hogy először “kegyesen” megengeded hogy más másképp gondolja, még azt is leírod hogy nem univerzális az ízlésed, aztán közlöm hogy akkor is neked van igazad, és mást akarsz meggyőzni az IGAZSÁGRÓL. :D

Amúgy én sem vagyok elájulva a filmekről, de tényleg unalmas minden SW hír alatt 50 kommenten azt olvasni hogy “ez a fos még a torrentet se éri meg” meg hogy kit mennyire NEM ÉRDEKEL a film. Ha annyira nem érdekel, akkor minek kattintottál a cikkre ???
45.
Aang
"megfogalmazásod is arra utal, hogy márpedig ez szar, kész, pont." Ez egy rakás f.s. Én így gondolom. Te leírhatod hogy szerinted nem így van. Na most nem fogom erre azt írni, hogy márpedig ez így van, és te egy idióta vagy, mert nem ezt gondolod. Az én ízlésem nem univerzális. Viszont 100-ra biztos vagyok benne, hogy igazam van. Én csak a saját igazamat közlöm. Viszont nem személyeskedem. Nem tartalak idiótának, mert pont ellenkezőét mondod. Csak megpróbálak meggyőzni, az igazságról.
44.
Macifasz
#42: Hát, a 7-es hsz-edben én nem látom a szerintem szócskát és a megfogalmazásod is arra utal, hogy márpedig ez szar, kész, pont. De a 14-es hszedben is a "bűzölgő fekáliára azt írjuk hogy büdös" elég tényállításnak hangzik nekem. És én írtam is, hogy elfogadnám és nem is zavarna, hogy leírod, hogy neked nem tetszik. De azért lásd be, ezt minden egyes évben eljátszani, előadni, ráadásul kijelenteni, hogy ez szar, és ha másnak nem, akkor győzött a Disney, már kicsit unalmas. Ahogy egyébként az előzmény trilógia fikázása is, ha már szóba került így azokat se csípem. :-D
43.
Aang
Írd le hogy szerinted miért jók, én meg majd leírom, hogy szerintem miért nem. Egy normális világban így müködik ez. Nem úgy mint agyhalott ultimate barátunknál, aki inkább a másik szemêlyét kezdi támadni. Nem bonyolult.
42.
Aang
#30: Hol írom le én tényként? Értsd szerintem xarok. Ha nem értesz egyet, írd le hogy szerinted nem. Ennyi. Nem fogom azt mondani, hogy nekem van igazam. Itt a 27-es kommentben kicsit elszaladt a ló, ultimate balf.... barátunk miatt.
Egyébként vicces, hogy ti nem fogadják el a más véleményt, és aztán még ti fikazzátok a másikat, helytelen viselkedésért:)
Majd ha befejezitek a prequel trilógia oltogatását, akkor majd mi is abba hagyjuk a starwars másolatok fikázását. Rendben?
41.
Diabolis83
Azért jók az új SW filmek, mert a régi játékokat premier környékén olcsóbban kapod meg :D
Aki akarja nézze, ízlésről vitatkozni baromság. Én nem nézem, nem is gyalázom (kétszer-háromszor leírtam anno, aztán lufit kötöttem rá és elengedtem). Viszont kedvet kaptam újraolvasni a Thrawn könyveket. Zahn könyveit soha nem fogom megunni :D
40.
Diabolis83
Azért jók az új SW filmek, mert a régi játékokat premier környékén olcsóbban kapod meg :D
Aki akarja nézze, ízlésről vitatkozni baromság. Én nem nézem, nem is gyalázom (kétszer-háromszor leírtam anno, aztán lufit kötöttem rá és elengedtem). Viszont kedvet kaptam újraolvasni a Thrawn könyveket. Zahn könyveit soha nem fogom megunni :D
39.
Nyarlako
#38: Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.
38.
Ultimate
#37: Ha Mr Elbaszott Értékrend szerint szar akkor az úgy is van. :)
37.
Nyarlako
#36: Csodák nincsenek, ebből a szarbol nem lesz csokoládé.
36.
Macifasz
#35: Eddigi két film ide vagy oda, az újat még nem látta, szóval de, látatlanul. ;-)
35.
Nyarlako
#34: Nem latatlanul az eddigi két film alapján.
34.
Ultimate
#31: Attól hogy nagy betűvel leírod még nem tény, de van abban valami szép mikor valaki látatlanul szaroz valamit.:)
33.
Ultimate
#32: Nem éveken át kedves Pacsirta.
32.
sanyikatarzan
#16: Te ugyanezt csinálod, minden kva alkalommal ugyanazt írod le. Magadra ismertél?
31.
Ooorky
#30: De TÉNY, hogy szar. Mit nem lehet ezen érteni?
Igaz, hogy rouge one volt az utolsó amit néztem, de attól még egyértelműen szar az összes.
30.
Macifasz
#27: Azzal semmi baj nem lenne, hogy leírod...de te rendszeresen TÉNYKÉNT KIJELENTED, hogy márpedig ezek SZAROK kész, pont, vitának helye nincs, aki ezt nem látja be, az hülye. Ráadásul - ahogy Ultimate is írta - minden egyes évben előadni ugyan ezt a műsort, már rohadtul unalmas. Felfogtuk, megértettük, hogy utálod, nem kell 120. alkalommal is leírni.
29.
Ultimate
#28: Egy dolog leírni a,véleményt és egy másik minden alkalommal ugyan azt fröcsögni éveken keresztül állandóan :szaaar...
Tényleg annyira tioikus troll műsor. Gondolom tényleg alreggel is szoktad mikor már túl sokan néznek kreténnek.
Érdekes látni hogy tényleg vannak olyan sérült emberek akiknek ez a szórakozása. Kiváló tanulmány lennél a szellemileg avagy mentálisan sérült emberek neten történő trollkodása témakörben. :)
Annyira jellegzetes és tipikus amit tolsz. Komolytalan, de leginkább szánni való.
Jó szórakozást ha esetleg valaki etet még én rádhagyom.
28.
Ultimate
#27: Oké troll,látom fájdalmas az igazság hogy beteg jellemre vall amit tolsz. Ez van.:)
27.
Aang
#26: Te kis szerencsétlenség.
Az én örömöm? Mi lenne ebben öröm? Ezek a bal...ok kinyirták, szégyenbe taszították a starwarst. Bocsáss meg ha ennek néha hangot adok. Nekem fáj a legjobban, hidd el. De te láthatóan ezt képtelen vagy megérteni, hogy valaki így gondol ezekről a filmekről, sőt még le is merészeli írni a gondolatait! Sajnálom hogy agyilag megrekedtél valahol mélyen a sötétségben, hogy ez számodra elfogadhatatlan. Demokrácia van. Nem a te elbaszott izlésed a mérvadó. De ha egy elkurt világban mégis az lenne, akkor is elmondhatja mindenki a véleményét. És jó lenne ha vissza vennél az arcodból, és befejeznéd a személyeskedést.
26.
Ultimate
#25: Neeem és még csak nem is a kedvencem csak leírtam a tényt mi is vagy te, tökéletesen jellemez egy embert aki betegesen fröcsög egyvalamiről ami neki nem tetszik minden áldott lehetőségnél évek óta mintha bárki adna a szavára.:)
Nincs érv, egyszer próbáltam de egy troll ellen teljesen felesleges bármiféle érv felhozatala lévén azzal csak etetve van és fröcsög tovább. Ez van,élvezd ki hogy ezen a fórumon van rá lehetőséged, ez úgyis cirka látványosan a legnagyobb örömöd az életedben.:)
25.
Aang
#24: Úgy látom még mindig fáj, hogy valakiknek nem tetszik a xar filmed. Már személyeskedsz is. Hát igen ha az érvek elfogytak, akkor csak az érzelem marad. Kis pukkancs.:)
24.
Ultimate
#20: Írd. Ettől még ugyan az a nulla életű szar troll maradsz akinek a szava kb semmit nem ér.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...