No Man's Sky - megérkezett a Synthesis update

  • Írta: szlav
  • 2019. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Több életminőségi javítást is hozott a No Man's Sky 2.2-es frissítése. Számos új fegyverrel bővült az eszköztárunk, tovább fejleszthetjük kedvenc űrhajóinkat, vagy akár le is bonthatjuk azokat ócskavasakra.

Nehéz egy kalap alá venni a No Man's Sky Synthesis frissítésének összes újdonságát, hiszen a játék tervezője, Sean Murray szerint is nagyjából 300 újdonság vagy változtatás került a 2.2-es patchbe. Az viszont biztos, hogy mostantól a VR-os és a hagyományos játékosok is sokkal élhetőbbnek találják majd az univerzum végtelenjét.

A legnagyobb újdonságok közé sorolhatjuk az űrhajóinkat érintő változtatásokat, főképp azt az opciót, hogy a nem használt járgányokat ócskavassá vagy elemi alkotórészekké bonthassuk le. Ezzel szemben fel is turbózhatjuk a favoritjainkat: többek között nagyobb tárhelyet biztosíthatunk a mélyűri utazásunkhoz. Ebben nagy segítségünkre lesz a Personal Refiner is, amely segítségével akár gyalogosan is finomíthatóvá válnak a begyűjtött elemek.

Némileg átalakul a Terrain Manipulator használata is, így mostantól jóval átláthatóbb lesz a sziklák vagy földbuckák elhelyezése, lelapítása vagy eltüntetése. További kényelmi újítás, hogy mostantól többféle séma szerint menthetjük el karakterünk öltözékeit és kinézetét. Apropó, kinézet: szerettetek volna kinézni az Exocraftból? Mostantól ezt bárki megteheti, ugyanis már nem csak a VR-os játékosok előtt áll majd rendelkezésre az erre vonatkozó első nézetű kameraopció.

Mindez pedig tényleg csak a jéghegy csúcsa - az újdonságok teljes listájáért látogassatok el a No Man's Sky weboldalára!

7.
7.
Gabesssz
#3: Instant Gamingen csak 18 euro
6.
6.
bitbandita
#3: Most a Steamen akcióban van, meg tudod venni 27-ért. Ok, messze van az 5-től, viszont csak a fele az 55-nek, ami a teljes ára.
5.
5.
user101
Most már csak egy battleroyale mód kellene... Mondjuk kezdődhet ne úgy, hogy zuhan le az űrhajó és mindenki kiugrál, aztán egy szirén ( mint a borderlandsban :) üzen, hogy roppant kívános és szexi és már csak egy hely maradt mellette a mentő űrhajóján, ki kíván vele 'elmenni' ? :)
3.
3.
Diabolis83
Verem a fejem a falba, hogy nem vettem meg 5 euróért....
2.
2.
Extol
Én már a legelején megmondtam, hogy jó játék lesz ez. Vissza lehet keresni
1.
1.
hedzsooo
Azért lassan tényleg eljutnak vele arra a szintre amit annó beígértek mindenkinek évekkel ezelőtt... Síralmas, hogy ennyire le voltak maradva attól, ami úgymond első naptól a játékuknak tartalmaznia kellett volna..

Kb. 1 éve megvettem, már igen szépen le volt értékelve és a pár hónappal ezelőtti nagy frissítés után el is kezdtem szépen nyúzni, azt kell mondjam így egészen élvezetes játék, főleg hogy rengeteg jó mod is van hozzá Nexuson..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...