Folytatódik a Red Faction?

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ nemrégiben megjelent negyedéves üzleti jelentése kapcsán Brian Farell, a cég egyik fejese nyilatkozott a kiadó jövőbeli terveiről.
A THQ nemrégiben megjelent negyedéves üzleti jelentése kapcsán Brian Farell, a cég egyik fejese nyilatkozott a kiadó jövőbeli terveiről. Elmondása szerint hat nagyobb címre készülnek ráfeküdni a 2007-es évben: az úriember megemlítette a Saints Row, az MX, a Stuntman, a Juiced és a Destroy All Humans című produkciókat illetve sorozatokat, de elkotyogta azt is, hogy a Red Factionnel is terveik vannak a jövőben. Előfordulhat, hogy készül a harmadik rész?
6.
6.
devidbecsi
A Red Faction volt az első Ps2-es játékom és meg kell hogy hagyni még ma is jó játéknak számít. A 2-őt elszúrták nagyon.
5.
5.
Utys
Hát a kettő tényleg nem lett túl jó, de ha az egyel nem játszottál, miért mondod, hogy nem lett nagy dobás? Jójó, nem lett csúcsszuper, de tényleg hangulatos volt. Sőt, még most is vannak elvetemült emberek akik multiban gyilkolásszák egymást benne.
3.
3.
Pukhi-zik
Bár a RF1 el nem is toltam.Az elég jol nézett ki ps2ön.
2.
2.
Pukhi-zik
Hát az elözöek nem voltak olyan nagy dobások ,vlmi hiányzott.

De a mai technikával komoly cuccot lehetne összepakolni sztem.
1.
1.
Utys
Jó lenne. De csak ha olyan jó mint az első rész volt. Miket nem lehetne a mostani tech szinttel is csinálni, hát még egy-két év múlva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...