Untitled Goose Game - úgy tűnik, közel a PS4-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Habár az Untitled Goose Game mögött álló House House csapata formálisan még be sem jelentette a játék PlayStation 4-re szánt verzióját, most minden jel arra mutat, hogy az hamarosan már meg is jelenhet.

Az év egyik legnagyobb meglepetése kerekedett ki az Untitled Goose Game-ből, amely még PC-re és Nintendo Switchre jelent meg az ősz elején. A kezdeti sikereket követően a játékot fejlesztő House House meg is pendítette, hogy a jövőben PS4-re és Xbox One-ra is átköltöztetnék a címet, és bár az átiratok formális bejelentésére eddig nem került sor, úgy tűnik, a csapat gőzerővel ügyködik a háttérben.

Erről árulkodik legalábbis, hogy a trófeafanatikusok kedvenc oldalára, az Exophase-re már felkerültek a játék trófeái. A lista hitelesnek tűnik, részletesen kiderül belőle, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy feloldhassuk a játékbeli jutalmakat, és aggodalomra semmi ok: platinum trófeára is hajthatunk majd. Ezek alapján eléggé valószínű, hogy az Untitled Goose Game PlayStation 4-re szánt változata megjelenés közeli állapotban van, és ha szerencsénk van, az Xbox One-os kiadással is hasonló a helyzet.

A House House egyébként korábban a mobilos kitérőt sem zárta ki, azt viszont leszögezte, hogy ez esetben a fejlesztés több időt vehet igénybe, mint a másik két porté, hiszen az irányítást az érintőképernyőkhöz kell igazítaniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...