Készül az új A majmok bolygója-film

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 4.
  • Cooltúra
A Disney igyekszik nem parlagon hagyni a bekebelezett Fox jól bejáratott címeit, így a sikeresen rehabilitált A majmok bolygója sem ússza meg a folytatást. Az univerzumbővítés következő filmjét Az útvesztő rendezője fogja dirigálni.

Bob Iger, a Disney elnöke már egy augusztusi pénzügyi beszámoló alkalmával elhintette, hogy amint lehetséges, rebootolni fogják a klasszikus franchise-t.

The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió azóta tényleg rálépett a gázpedálra, és már sikerült is megtalálniuk a következő A majmok bolygója-film rendezőjét, aki nem más lesz, mint Az útvesztő munkálatait irányító Wes Ball. Az új film valószínűleg a Matt Reeves-féle trilógia univerzumában fog játszódni, de egyelőre ez is csak találgatás.

A Fox felvásárlása előtt egyébként Ball épp egy ígéretes projekten, a Mouse Guardson dolgozott a stúdiónak, de a Disney a bekebelezés után végül úgy döntött, kukázza a képregénysorozat ambiciózus adaptációját.

58.
Yato
Valaki a hírről is akar mesélni, vagy politikai fórum lett az egész?
57.
Kawada
#56: És tényleg az a szint megy, hogy mindent jól csinálnak. Pont azokért a dolgokért, amikért anno Gyurcsány le volt hazaárulózva (teljesen joggal, teszem hozzá), most megmagyarázzák, hogy Viktorék mekkora reálpolitikusok és az ingázás az nemzeti érdek. Vagy azok az elemző és ilyen-olyan "jogvédő" szervezetek, akikre anno hivatkoztak, hogy Gyurcsány miért lop, miért korrupt, most "Soros kottájából játszó liberális erők, akiknek nem érdekük, hogy erős Európa legyen". Az EUR is... Anno a 270 ft-os árfolyamnál le kellett volna mondani, most pedig "az árfolyam egy nagyon komplex tényezők összessége, ami nem tükrözi az ország teljesítőképességét" vagy valami hasonló szarság.
56.
Kawada
#51: Hát nem tudom. ProstiSrácok meg 888 kommentfalra én is elnézegettem néha mert szeretem a trash-t, de ami ott megy, ahhoz képest a laposföld hívők szellemóriások. Elképesztően sok buta ember szopja be ezt a "kereszténység bástyája, Viktor az évezred államférfije és Soros-CEU-migráncs-klímakamu" dumát.

Érdemes megnézni Saller-t pl, amiben ott ül Bakos... Hát az a faszi...
55.
Diabolis83
Bazzeg, az indexet szoktam utoljára olvasni, elkevertem a sorrendet?
Érdekes is lehet az új film. Csak ezek a nagyon sokadik részek.... Kellene már valami új, ütős ötlet a filmiparnak.
47.
adamsfamily
#31: Késelésért nem kell a szomszédba mennünk,mert a cigányok is megoldják!A probléma csak az,hogy a szomszédos országokban még van működő rendőrség és nem szerelt le a rendőr állomány fele azért,mert elvették a túlórapénzüket,de a túlórára ugyanúgy kötelezték őket.A Dánoknál ezeket a késelős menekülteket az első akció után kitoloncolják a p*csába.
Migránsok nélkül is rohad az ország,viszont ez a migránsokkal ijesztgetés bőven jó arra,hogy ne kelljen semmit felmutatni és talicskával lehessen ellopni a pénzeket.Nem véletlenül vétózták meg a törökök leállítását Szíriában.Ez az egyetlen kampány eszközük,meg a vén zsidó Soros,aki szerintem örül ha nem szarik be,de azért két pelus csere között le akarja igázni Európát.
42.
Juha
Oldman, tudod te mire utal a 42? :-)
35.
SLi
#32: 51 824 millió eurót kaptunk és befizettünk 11 352 millió eurót, 11 820 MILLIÁRD forint folyt be, ennyit loptak és pazaroltak el 15 év alatt
34.
Juha
#28: "Dròtkerìtès: mert szerinted nem tartja vissza őket mi!? :)
Pàr szàz lehet kitrükközi, de a tízezreket valòban elriasztja, visszatartja. Azon orszàgok nem tudjàk visszatartani őket, melyek vezetèse ùgy akarja. Mèg pàr èv, ès olyan etnikai összetűzèsek vàrhatòak euròpa-szerte, melyeket " öröm" lesz nèzni."
Te komolyan gondolod, hogy aki megtesz többezer km-t az nem tud átmenni egy drótkerítésen? Véletlenül nem kevered össze a drótkerítés szót a törökökkel? (Az másik téma). Melyik ország akarja, hogy illegálisan belépjenek a területére?
Az etnikai összetűzések helyett ideológiai harcot képzelek el, mint pl. mi itt ketten-hárman vitázunk, de később ez sajnos szerintem sok-sok embernél átmegy fanatizmusba, és nem szavakkal fogják egymást támadni.

A kommented első mondatával egyet is tudnék érteni, de még ha szándék volna rá, akkor is rengeteg idő. A mobilos/pénzes témát meg inkább hagyjuk, te is eladnád a fordított ékezetes gépedet, mindenedet, ha tudnád, hogy vagy így, vagy úgy, de élve vissza már nem mész.
31.
Oldman
29#
Az arànyokkal van a gond, meg a kultùrabeli különbsègekkel.
Mìg az ukràn stb dolgozik, addig a muszlim menekültek nagy rèsze segèlyből èl, unalmukban meg bűnöznek. Nem vèletlenül làzonganak Franciàknàl, Olaszoknàl, az Angolok is hasonlò helyzetbe kerülhetnek lassan, mindennaposak a kèselèsek. De majd az idő benizonyìtja, hogy kik gondolkodtak felelősebben. Igaz, akkor màr kèső lesz.
30.
Oldman
Juha!
Dolgoztam osztràkoknàl èvekig, volt kikkel megbeszèlnem ezt azt.
Sly!
Ismètlem: nem a befogadàs a segìtsèg ezeknek az embereknek, hanem az orszàguk gazdasàgi rendbetètele nyugati segìtsèggel. Kiapadhatatlan az ottaniak szàma, szàzmilliòk is jöhetnek ennyi erővel. Ez abszurd. Ez hasonlò, mint mikor egy àllatvèdő befogad az ingatlanàba annyi kutyàt csupàn szeretből, hogy idővel azok mindent szètszednek, minden rohadni fog. Keptelensèg rendet tartani.
29.
adamsfamily
#6: Ide az ukránok és a románok vannak betelepítve,akik ahogy említetted túlnyomórészt az építőiparban dolgoznak,ahol azért valljuk be,hogy elég hétköznapi dolog a fekete bérezés.
Nem mondanám,hogy az ukrán vagy a román sokkal jobb,mint a többi migiri.Ráadásul hallottam olyan cégről,amelyik simán elviszi őket,hogy megkapják az állampolgárságot,amivel nem lenne gond.De egy forint adót nem fizetnek és úgy gondolom,hogy ha az arab bevándorlót utáljuk mert el kell tartani és elősködik az adónkon akkor azt is utáljuk,aki román,ukrán,szerb és ugyanezt csinálja.
Rengeteg ismerősöm van,aki évekkel ezelőtt itt hagyta ezt az országot és az általad leírt "hanyatló" nyugaton k*rva jól eléldegél évek óta,ami itt nem ment,pedig külföldön ugyanazt csinálják.
28.
Oldman
Juha! Segìtsèk a megèlhetèsi menekülteket ott ahol èlnek, mint anno a 80-as èvekben az etiòpiai èhezőket! Ott helyben. Ha szerinted ùgy lehet segìteni ezeken az egyèbkènt èleterős, mobilos, az embercsempèszeknek milliòkat kifizető fèrfiakon, hogy beengedik őket egy szàmukra idegen környezetbe, akkor valòban komoly gondok vannak az emberi fejekben.
Dròtkerìtès: mert szerinted nem tartja vissza őket mi!? :)
Pàr szàz lehet kitrükközi, de a tízezreket valòban elriasztja, visszatartja. Azon orszàgok nem tudjàk visszatartani őket, melyek vezetèse ùgy akarja. Mèg pàr èv, ès olyan etnikai összetűzèsek vàrhatòak euròpa-szerte, melyeket " öröm" lesz nèzni.
Maga a Majmok bolygója film is erről szòlt valamilyen szinten, sci-fi köntösbe bùjtatva.
26.
Juha
#21: Hány osztrákkal beszélted ezt meg, ahol sok vendégmunkás volt a környéken? Mert az angolokról is ugyanaz a hír járta, amit te írtál, még a válság előtt, de haverom azt mondta, a pub-ban inkább ne beszéljünk magyarul, mert belénk kötnek, hogy elvesszük a munkájukat.
25.
SLi
#23: Ja és mielőtt: nem akarok muszlimokat Magyarországra se Európába, de a menekülteken segíteni kell, (nem ellenőrzés nélkül befogadni) őket pláne hogy a nyugat okozta a válságok 90 százalékát, Magyarország pedig a nyugathoz csatlakozott , ha a pénzüket elfogadjuk a felelősségen is osztozni kell még ha magyarország nyilván nem felelős.
24.
Juha
#21: Legyél szíves kimenni olyan környékre, ahol ezek a jómunkások dolgoznak. Nem csak ukránok, románok, de vietnámok, indiaiak stb.
Te ezt az Origón nem olvasod, ezért szerinted nem létezik.
Másik ügy: migráncsok. '56-ban, akinek lehetősége volt, az menekült az országból, mert akkor lehetősége nyílt rá, egy jobb élet reményében. Ezzel minden rendben.

Van számos ország, ahol az ivóvíz sem biztosított, nemhogy az alapvető megélhetés, és ennek közvetett okozói főleg az USA és Európa (most a háborús övezeteket direkt kihagyom). Nem TE vagy én, hanem mindannyian. Ha ott élnél, és ezt felismernéd, nem szeretnéd a gyerekeidet jobb körülmények közt felnevelni? Ez szerintem ösztön, nem kell ehhez Soros meg "ballib migránspárti összeesküvés". És ha valaki ezt elhatározza, azt szerinted visszatartja egy drótkerítés, ami a MI pénzünkből épült? Vagy pár plakát, ami a MI pénzünkből volt/van ott?
Alapos agymosáson ment keresztül az ország, látszik, hogy a kormány az alacsonyabb értelmi szintű réteg megnyerésére gyúr minden egyes kampányban (és a közoktatásnak hála tesz is róla, hogy ez a réteg gyarapodjon).
23.
SLi
#22: https://bit.ly/2sJf7WB
https://bit.ly/2sLv6DI


https://bit.ly/2DKifnp
https://bit.ly/33L4uzz

https://bit.ly/2rU2h7x
https://bit.ly/34U1Usg

22.
SLi
#20: na bejelentkezett a menekült osztályozó, 56-os menekült jó menekült, szíriai meg gonosz csúnya
21.
Oldman
Èrdekes, hogy az osztràkok nem aggòdnak a vendègmunkàsoktòl, van köztük közel 90.000 magyar. Aztokat a munkaköröket töltik be nagyrèszt ( eladòi, raktàrosi, mezőgazdasàgi ) melyeket osztràkok màr nem szívesen. Az itthoni ukrànok meg ott melòznak, ahol a magyar nem dolgozik, ezèrt meg azèrt.
Remèljük, hogy az ùjabb Majmok bolygòja rèsz kevèsbè lesz rèmisztőbb, mint egyes orszàgokban a mai valòsàg.
20.
Oldman
Juha!
Magyar honbòl ìrok, nem èrtem mi a problèmàd az ìràsjelekkel!
Mert nem jobbra ìvelnek az èkezetek jelei?
Pàr dolog, ami nem mindegy:
Vendègmunkàsokat bàrmelyik cèg alkalmazhat. Mivel munkaerő hiàny van, ez elkerülhetetlen mostansàg, főleg egyes szakterületeken. ( èpítőipar ) Nem kapnak àllampolgàrsàgot, sem letelepedèsi engedèlyt. Ellenben a menekülteknek nevezett migràciòs hàtterű szemèlyekkel nyugaton. Akkor is kikattantam, mikor tavaly egy nyugati politikus az 56-os magyar menekülteket a mostani migrànsokhoz hasonlìtotta. Ilyen mèrhetetlen rosszindulatot règen lehetett tapasztalni. Aztàn ez persze mostanra mindennapossà lett...
19.
Juha
#17: Jogos, általánosítottam, azt hittem a több ezer vendégmunkásra értetted a túlzást.
18.
Juha
#11: Muszlim hordák, CEU. Édes f*szom... látom nálad betalált a plakátkampány, és már te is Nagy Büszke Magyarként a többi magyarban keresed az ellenséget, ha már a hordák nem jönnek.
Elárulom neked, a mostani magyar rendszer a kommunista/náci rendszert veszi kiindulási alapnak, de abból is a legalját, persze legitimnek álcázva, amíg lehet. A náció mára értelmetlen, fanatikus nézeteknek nincs helye.
Gondolom te sem Mo.-ról gépelsz az írásjeleket figyelembe véve, szóval gondold át mennyire jogos az okoskodás ilyen téren.
17.
Yanez
#16: Több ismerősöm is magyarban dolgozik/él, akik pl ukrajnából költöztek oda. Ám nem az van, amit te mondasz, mert nem küldenek haza semmit. Keményen melóznak és ott is élnek. Viszont ez is más helyzet, mert ők pl külföldi magyarok.

Ugyanakkor tudom miről beszélsz, mert itt amcsiban pl a kínaiak többsége van úgy, hogy ami pénzt tudnak, küldik át kinába, de persze nem mind! Csak arra akartam rámutatni, hogy nem kell túlozni és mindenkit egy kalap alá venni.
16.
Juha
#12: Biztos vagy benne? Odakintről? Nézz körbe egy nagyobb itthoni gyár környékén, és lehet meglepődsz.
15.
sloth
#11: CEU te jó ég, az igen! Mi az most mondták m1-en hogy az rossz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...