Készül az új A majmok bolygója-film

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 4.
  • Cooltúra
A Disney igyekszik nem parlagon hagyni a bekebelezett Fox jól bejáratott címeit, így a sikeresen rehabilitált A majmok bolygója sem ússza meg a folytatást. Az univerzumbővítés következő filmjét Az útvesztő rendezője fogja dirigálni.

Bob Iger, a Disney elnöke már egy augusztusi pénzügyi beszámoló alkalmával elhintette, hogy amint lehetséges, rebootolni fogják a klasszikus franchise-t.

The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió azóta tényleg rálépett a gázpedálra, és már sikerült is megtalálniuk a következő A majmok bolygója-film rendezőjét, aki nem más lesz, mint Az útvesztő munkálatait irányító Wes Ball. Az új film valószínűleg a Matt Reeves-féle trilógia univerzumában fog játszódni, de egyelőre ez is csak találgatás.

A Fox felvásárlása előtt egyébként Ball épp egy ígéretes projekten, a Mouse Guardson dolgozott a stúdiónak, de a Disney a bekebelezés után végül úgy döntött, kukázza a képregénysorozat ambiciózus adaptációját.

58.
Yato
Valaki a hírről is akar mesélni, vagy politikai fórum lett az egész?
57.
Kawada
#56: És tényleg az a szint megy, hogy mindent jól csinálnak. Pont azokért a dolgokért, amikért anno Gyurcsány le volt hazaárulózva (teljesen joggal, teszem hozzá), most megmagyarázzák, hogy Viktorék mekkora reálpolitikusok és az ingázás az nemzeti érdek. Vagy azok az elemző és ilyen-olyan "jogvédő" szervezetek, akikre anno hivatkoztak, hogy Gyurcsány miért lop, miért korrupt, most "Soros kottájából játszó liberális erők, akiknek nem érdekük, hogy erős Európa legyen". Az EUR is... Anno a 270 ft-os árfolyamnál le kellett volna mondani, most pedig "az árfolyam egy nagyon komplex tényezők összessége, ami nem tükrözi az ország teljesítőképességét" vagy valami hasonló szarság.
56.
Kawada
#51: Hát nem tudom. ProstiSrácok meg 888 kommentfalra én is elnézegettem néha mert szeretem a trash-t, de ami ott megy, ahhoz képest a laposföld hívők szellemóriások. Elképesztően sok buta ember szopja be ezt a "kereszténység bástyája, Viktor az évezred államférfije és Soros-CEU-migráncs-klímakamu" dumát.

Érdemes megnézni Saller-t pl, amiben ott ül Bakos... Hát az a faszi...
55.
Diabolis83
Bazzeg, az indexet szoktam utoljára olvasni, elkevertem a sorrendet?
Érdekes is lehet az új film. Csak ezek a nagyon sokadik részek.... Kellene már valami új, ütős ötlet a filmiparnak.
54.
Ultimate
#52: Tudom,egyik közeli hozzátartozóm rendőr. De amit a legjobban utál az az hogy a rendőrállományt is arra alkalmatlan szarháziakkal töltik fel akik képesek a saját kollégájuktól is lopni. A cél az hogy a rendőr pénzért (a fizetéséért) bármit megtegyen. Akinél pedig egy csepp szikrája felmerül hogy nem olyan, azt leépítik.
53.
Ultimate
#51: Ennyit. Egyszerű a képlet. Adott közel másfél millió agyhalott akik oda szavaznak mert "sorosterv!!! migránsok!!!".. Erre rájön iszonyatos mennyiségű krumplin vásárolt szavazat. Erre rájön szintén iszonyatos mennyiségű ukrán és egyéb behozott szavazat + külföldi idióta magyar szavazat.
Kijön belöle cirka 3 milla.... RÁJUK. Közben agyonszabdalják a gondolkodóbb embereket törpepártokkal, kamupártokkal, viccespártokkal mint amilyenek a kétfarkúak vagy a mihazánk is, akik csak viszik a szavazatokat a semmire és ha kell hőbörögnek bármiféle veszélyt jelentő esélyesre legyen az egy összefogás vagy bármely másik párt.. Marad a 3 milla ellen 1-2 millió gondolkodó aki beszavaz a legesélyesebbre. És marad cirka 4-5 millió magyar aki leszarja az egészet vagy szimplán nem hisz az egészben.
Mellérakott a fidesz egy alkotmánymódosítással egy totálisan nevetséges és inkorrekt megoldást is amivel elérték hogy a szavazatok 40%-ával első helyen is kétharmadjuk legyen. És kész is van.
Erre a kis tortára az extra hab hogy már minden a kezükben van. A hatóság a bíróságok,MINDEN. A saját hatóságod és saját bíróságod pedig nem fog ellened lépni csak látszatintézkedéseket tesz amivel azt a másfél millió hülyét lehet tovább a teljes narancsködben tartani.
Nincs kétharmad. Csak úgy van csűrve csavarva a választás hogy még 40%-os első hellyel is kétharmadod legyen,hiába hüppögsz hogy jön ki mikor a TÖBBSÉG más(ok)ra szavazott....
52.
Juha
#50: Tudnád, hogy a rendőrök nagy része mennyire utálja ezt, hogy pénzbeszedőnek használják őket. Viszont sokan féltik az állásukat, ezért belemennek.
51.
Juha
#49: Én egy dolgot nem értek: bármerre járok (járom az országot, városoktól kisebb falvakig), vagy bármilyen netes fórumot nézek (igen, bűnbe estem, még a 888-ra is ránézek néha röhögni), mindenhol többségében utálják a jelenlegi helyzetet, legalábbis ezt mondják. Persze az azonnal kiszúrható bértrollokat nem számolom bele.
Hogy a francba vannak ezek még egyáltalán a parlamentben? Oké, hogy csaltak a választáson, de ennyit? Vagy ennyit nyom a latba a krumplis meg az ukrán? Akkor az értelmiség nem szavaz/megoszlik? Vagy csak látszat az egész?
Mondjuk legtöbbször nincs is értelmes döntés tényleg a jelöltek közt (ugyanaz a banda), de hogy kétharmad....
50.
Ultimate
#47: Nálunk is van működő rendőrség! Birságolnak meegg...közúti birságolnak ééés közigazgatási birságolnak éééés...Jó néha elkapják azt is aki az olajszőkítésből kikupálódott maximafiavezér Pintérnek az ellenfele. És mellé mééééég birságolnak ha még nem írtam volna. Szóval ja van rendőrségünk....:D

Nem kell messzire menni. Nyugati pályaudvar. Fent mindig áll vagy 2-3 rendőrautó. Lent fent járőröznek,örzik a rendet. De az nem tűnik fel senkinek az aluljáróban hogy mindig 2-3 cigány ribanc mászkál oda az emberekhez pénzért némi ivarcsörtét felajánlva és közben 20 méterre állandóan figyeli őket 2-3 jellegzetes börtöntöltelék cigány. De ha te fent gyalogosként átmész a piroson miközben sehol semmi nem jön már ugrik is oda a rendőr mert bűnöztél...
49.
Ultimate
#45: Tudom,de nincs mit sírni ennek az országnak vége. Többségben vannak az ilyen tudatlan ostoba emberek és a behozott külföldi szavazatok elárasztva az ukrán beszavazókkal plusz azokkal akik totál leszarják az egészet mint azok akik próbálnak józanul gondolkodni... A 10milliós ország sorsáról tulajdonképpen ez a másfél millió ostoba lebutított papucsállatkahorda dönt ha szigorúan a magyar embereket nézzük, erre jön rá a fentebb felsorolt adalékszavazat és mellé egy olyan teljesen nevetséges és inkorrekt alkotmánymódosítás a szavazásról ami kétharmadot csinál 40%-nyi szavazatból.....
48.
Nyarlako
#45: Természetesen ott vagyok és az SZDSZre szavazok. Akkor is ha nincs, lelkünkben és a Malakiás® seggszaftban (izraeli import) benne él még a párt szelleme.
47.
adamsfamily
#31: Késelésért nem kell a szomszédba mennünk,mert a cigányok is megoldják!A probléma csak az,hogy a szomszédos országokban még van működő rendőrség és nem szerelt le a rendőr állomány fele azért,mert elvették a túlórapénzüket,de a túlórára ugyanúgy kötelezték őket.A Dánoknál ezeket a késelős menekülteket az első akció után kitoloncolják a p*csába.
Migránsok nélkül is rohad az ország,viszont ez a migránsokkal ijesztgetés bőven jó arra,hogy ne kelljen semmit felmutatni és talicskával lehessen ellopni a pénzeket.Nem véletlenül vétózták meg a törökök leállítását Szíriában.Ez az egyetlen kampány eszközük,meg a vén zsidó Soros,aki szerintem örül ha nem szarik be,de azért két pelus csere között le akarja igázni Európát.
46.
Nyarlako
#43: A kötelezö drogozás jöhet, állami ellátás is lesz akkor és nem csak a mostani médianarkó? Ha meg mindenkit férfivá operálnak angy kunszt, ez a 21. század, a segg az új pina.
45.
Juha
#44: Sajnos sírhatunk is, mert ez a lény biztosan ott van minden választásnál, ugyanolyan jogon, mint te vagy én.
44.
Ultimate
#43: És azt mondja a szabad sajtót mint origo, pestisrácok....Sírok...:D :D
43.
Ultimate
#36: Most még viccelődsz ezen de maaajd mikor a Soros terv révbe ér és a legfőbb Soros katona, Gyurcsány Feri ismét hatalomra kerül meglásd visszasírod még a törpvezírt a vicckerítéssel és kamumigránsozással, bár akkor már késő lesz mert bevezetik a kötelező drogozást és mindenkit férfivá fognak operálni eltrlik a nemeket. Ez biztos! A néninek két ismerőse is visszaigazolta hogy ez tény!!!!

https://youtu.be/R8lh-JsfI-A
42.
Juha
Oldman, tudod te mire utal a 42? :-)
41.
Juha
#36: Nana, azért a magyar gazdaság sohasem látott ütemben növekszik!
Pl. csak nézd meg: pár éve ha volt egy Eurónk (€) még csak 270-280 Ft-ot ért, ma már akár 330-340 Ft-ot is kaphatunk érte! Azért ezt értékelnünk kell!
40.
Nyarlako
#37: Igen, aztán az ilyenek után varázslatos módon mindig cseberböl vederbe, csak új arcokkal és névleg új eszmék zászlaja alatt.
A díszlet meg a színészek változnak csak de a darab ugyanaz marad.
39.
Nyarlako
#38: A zsidók elvették tölünk Trianont, vissza kell csatolni az országhoz!
38.
SLi
#36: Én csak akkor lennék elégedett ha indulna egy magyar keresztes hadjárat, tudom telhetetlen vagyok...
37.
SLi
#33: Ez igaz,
De volt egy francia forradalom, azt soha nem felejtik el, azt soha nem bocsátják meg, azóta ott lebeg a fejük felett a guillotine, azóta rettegnek, ennek az eredménye a fogyasztói társadalom, a vagyoni különbségek viszont soha nem voltak akkorák mint ma, hol van egy király egy Bill Gates-hez vagy egy Jeff bezos-hoz képest. Akkor 17 ezer nemest végeztek, legközelebb ki tudja mennyi élet fogja kielégíteni a vérszomjat amit a kapzsiságuk okoz...
36.
Nyarlako
#35: Nem elpazarolták, megvédték a Szent Korona országát belöle Soros György sátáni tervétöl amit a brüsszeli csontrónján konspirált meg spekulált össze két csecsemögyilkosság között.
Az neked smafu?
35.
SLi
#32: 51 824 millió eurót kaptunk és befizettünk 11 352 millió eurót, 11 820 MILLIÁRD forint folyt be, ennyit loptak és pazaroltak el 15 év alatt
34.
Juha
#28: "Dròtkerìtès: mert szerinted nem tartja vissza őket mi!? :)
Pàr szàz lehet kitrükközi, de a tízezreket valòban elriasztja, visszatartja. Azon orszàgok nem tudjàk visszatartani őket, melyek vezetèse ùgy akarja. Mèg pàr èv, ès olyan etnikai összetűzèsek vàrhatòak euròpa-szerte, melyeket " öröm" lesz nèzni."
Te komolyan gondolod, hogy aki megtesz többezer km-t az nem tud átmenni egy drótkerítésen? Véletlenül nem kevered össze a drótkerítés szót a törökökkel? (Az másik téma). Melyik ország akarja, hogy illegálisan belépjenek a területére?
Az etnikai összetűzések helyett ideológiai harcot képzelek el, mint pl. mi itt ketten-hárman vitázunk, de később ez sajnos szerintem sok-sok embernél átmegy fanatizmusba, és nem szavakkal fogják egymást támadni.

A kommented első mondatával egyet is tudnék érteni, de még ha szándék volna rá, akkor is rengeteg idő. A mobilos/pénzes témát meg inkább hagyjuk, te is eladnád a fordított ékezetes gépedet, mindenedet, ha tudnád, hogy vagy így, vagy úgy, de élve vissza már nem mész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...