Battlefield V - Wake Island nem felejt

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
Emlékeztek még a Battlefield 1942 legendás, patkó alakú szigetes pályájára? Nos, ahogyan a korábbi Battlefieldekben már megjárta a modern kori hadviselést, természetesen a második világháború újragondolásából sem maradhat ki.

A Tides of War december 12-re belőtt frissítésével már érkezik is a pálya alaposan felújított példánya, mely minden eddigi verzióhoz képest sokkal nagyobb és keskenyebb lesz. A csata a dús növényzettel és kopár repterekkel tarkított szigeten, a szigetet körülölelő öböl hullámain és a fellegekben is egyaránt düböröghet majd, ugyanis a gyaloglás mellé kapunk majd egy rakétazáport zúdító Sherman Calliope tankot, repcsiket, és persze kétéltű járgányokat is.

Üröm az örömben az utóbbi napok Battlefield-frissítéseivel a régi TTK (time to kill) fegyverstatisztikák is visszatérnek. Ez egészen pontosan a fegyverek sebzésének azon kiegyensúlyozását jelenti, melyet a DICE a megjelenés után nemsokkal azért akart ráerőltetni a játékra, hogy az újonnan érkező játékosoknak se legyen túlságosan nehéz bekapcsolódnia az akcióba, több idejük jusson a reakcióra és a célzásra.

A megjelenés után a játékosok egyértelmű lázadása miatt a fejlesztők visszavonulót fújtak az ötlettől, ám úgy néz ki, hogy ismét visszatértek hozzá. Legalábbis erről árulkodik a rengeteg elégedetlen játékos posztja a Redditen, illetve az olyan videók, melyekből az látszik, hogy egy pisztoly többet sebez távolra, mint egy félautomata puska.

24.
24.
Tök jó ez a kommentszekció, egészen jól leírják a népek, hogy miért nincs a világon semmi értelme ennek a játéknak. Tehát arra, amire való, pont nem jó, azoknak, akik ezt szeretik emiatt pont nem jó... De akkor mire jó?
16.
16.
atimaximus
Csak szerintem mintha lustabbak lennenek vagy ilyesmi? A 1942 ben is miket lehetet csinalni,anyahajto meg tengeralatjaro is volt amit lehetett iranyitani meg mennyi palya mi mindent, most ekkor mivan en ezeket hianyolom,hogy kb azt azert tudjam ezt vezetni vagy azt csinalni.
4.
4.
Stranger
A BF3-as részhez előző konzolos verziót használtak, de egyébként ahhoz képest hogy 8 éves nem sokkal rondább mint a BF V. Igazából elsősorban itt is a dizájn adja a térképet. Van egy gyönyörű skybox, jók a színek és már jól is néz ki, de a technikai fejlődés eléggé belassult.

Irányítható anyahajó lesz-e végre? Amiről repülők szállhatnak fel, stb. Ja természetesen egy csatahajó mellett. Kár, hogy a BF1942-nél nem volt egy olyan jelenet ahol látni ahogy a japánok megindulnak, hajókkal, repülőkkel a tengerről. Gondolom az új részben ez is fel lesz pörgetve mint az állat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...