Először mozgásban a Galaxy in Turmoil

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 10.
  • Videó
Link másolása
Eredetileg a Star Wars: Battlefront harmadik részének szánt rajongói munkának készült, a jogi akadályok miatt azonban erről végül letett a Frontwire Studios. A projektet átalakítva született meg a Galaxy in Turmoil.

Mielőtt az Electronic Artshoz kerültek volna a Star Wars-jogok a rajongók hosszú évek óta várták, hogy elkészüljön a Star Wars: Battlefront harmadik része. A Free Radical Design fejlesztette új részt azonban törölték, így a Frontwire Studios úgy döntött, kezükbe veszik a dolgokat és elkészítik ők a folytatást.

Végül az EA és Disney közbeszólt, így a 64 fős mérkőzésekre kihegyezett online-fókuszú lövölde sosem készülhetett el. A csapat viszont nem kukázta a projektet. Helyette mindenhol átalakították azt, hogy aztán Galaxy in Turmoil címen fusson tovább a fejlesztés.

Az egykori Star Wars-hangulatot fantasy-cyberpunk körítés váltotta. A csapat a beharangozó szerint erősen épít majd a közösségi visszajelzésekre, így a játékosok folyamatosan elmondhatják, mi tetszik nekik és mi nem. Állítólag hamarosan elindul a Kickstarter-kampány is, ahol szintén teljes átláthatóságot kapnak az adakozók.

2.
2.
user101
Ugyan már, olyan alacsonyan vannak már az elvárások, hogy mérni sem lehet.... :)
1.
1.
latis666
Jobb is hogy nem haragították magukra a Star Wars rajongókat ezzel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...